Real Home Life


Hana happy cuti ni.. Dikelilingi orang tersayang:) Bila lah dapat terus macam ni.kalau tak macam ni pun tak apalah janji hati tenang selalu.

Bawa anak-anak bersantai mantai..

Tengok Angry Bird The Movie. Lagi 40minit nak start so kami bawa anak-anak main game dulu. RM 1 untuk 1 token. Alahai teringat zaman Hana dan abang Hana main permainan macam ni.hehe RM5 seorang. Tak cukup RM5 seorang berbanding dengan gelak tawa diorang. Maksu up lagi RM5 waaaarrrghhh

  




Nasib tak ramai orang boleh bagi budak kecik ni seat sendiri..hehehe

Tak sampai 20minit dah si kecik ni tengok bintang 😅 Boleh la asal jangan meragam nak keluar dari situ sudah.hehe tapi ada juga timingnya menangis nasib ada bawa bekal susu
   
Makan-makan paksu maksu belanja.ngeee



Dapat pangilan dari mak suruh datang makan kat kedai sebab ada tetamu. Makan lagi yee anak-anak sekalian.
Berehat-rehat kat rumah baru mak abah dulu. Bagi mandi si kecik ni. Mandi punya mandi.Sampai tak nak keluar dari bilik air nak main hujan(shower) lagi.dah hampir pukul 9 malam Hana balik rumah mertua

Rumah baru selang 4 buah rumah dari rumah lama (lorong belakang).Bestnya.. Lepasni boleh minta mak tolong designkan rumah kami pula. Insyallah tahun depan dapat pegang kunci rumah sendiri.


Rumah lama? Masih ada. Nak dijadikan homestay. Lagipun kucing Hana jadi penjaga rumah lama😂 Bawa kucing masuk rumah baru, terus kucing lari balik duduk rumah lama. Jadi kalau bagi makan kucing pagi, tengahari dan petang terpaksalah balik rumah lama bagi makan kat sana.. Nasib dekat ja rumah lama tu.ngeee pintu kecik memang sentiasa buka untuk si kucing ni masuk keluar.

Pintu pagar buka mesti meow meow keluar dari rumah. Alololo kesiannya tinggal sorg kt sini..





2 orang dah komen :

Dewi Aja said...


Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, musik, video, film dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis

Nabila Syifa said...

wah..besor rumah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...