Contest bergambar : Saya SayAnG kAwAN-KawaN sAyA


Ku slalu join contest. Sesekali teringin nak wat contest Ermm... tp xkesampaian. Sebelum ku wat contest, ku nak join contest2 yang terdapat di side bar blog ku nie.hahaha Antara salah satu contest ialah CONTEST BERGAMBAR : SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA. kLU korang nak join klik kat banner bwah 2 k. Sebelum meneruskan pembacaan,ku nak tag shakilla, kopak otak, dan cikgu ima


Sebenarnya bnyak gambar ku nak letak kat cni..tp tuan empunya contest kta maksimum 3 gambar jer..huhu Jadi ku pk punya pk...ku nak letak gambar kawan2 kesayangan dr sek menengah sampai skrng.Gambar sek rendah xda.maklumlah kecik2 xleh pegang kamera.

Nie gambar kat asrama, 1dorm.. time ku form 4. Kiranya time nie susah senang kongsi bersama. Makan bersama, sembang bersama, tidur bersama. ehm..ehm.. jgan salah paham naa.. tidur bersama 2 maknany tidur sereentak kul 11.30 maklumlah asrama kena ttp lampu kul 11 yang 30min sembang2 dalam gelap. hehehe bestnya time nie. ku yang pkai spek, diapit oleh kawan ku di tangga bawah 2


nie plak time umo ku 18tahun.dah besar panjang dah.hahaha panjang xpanjang gak la..Time ni mula2 masuk asrama (IPG kampus kota bharu).1bilik 2 orang. ku duk kat tingkat bawah xpayah susah2 nek tangga.hehehe.Kiranya gambar nie gambar depan bilik ku bersama2 jiran sebelah bilik. Kami diberi gelaran 'Budak Bawah'.Yeelaa balik ja kelas kul 12 lebih..Kumpul ramai2 dlm 1 bilik n makan skali. ikut la mkn kat bilik mna pun.esk bilik nuu lusa bilik nie..haaa cm2 la. Ku yang duk kat belakang.yang kecik2 comey pkai spek 2.hahahaha


Haaaa nie plak kawan sekelas sumanya 20orang. Time nie umo ku 20tahun.hehehe.Diorang nie la bnyak tolong ku, wat lawak lah, hari2 da ja lawak2 spontan.macam2.Cuba teka yang mna ku?? nma ku hana. Cari le dalam gambar 2 :).Nun jauh di sana
.........................

........................

.........................


So..cuba kira berapa ramai kawan2 kesayangan ku dalam ketiga2 gambar tersebut..Uik ramai 2..belum masuk sek rendah lagi, bnyak lg lah sebenarnya..mau 10 11 keping gambar lagi.

Saya sayang kawan2 saya sebab diorang nie beeessst sangat xdapat nak diungkapkan dengan kata2. Kiranya xtertaip kat entry saya dibuatnya.Cuba bayangkan bertapa banyaknya perkataan yang terdapat di otak saya mengenai kawan2 kesayangan saya sehingga susahnya nak keluar dari mulut n cakap np sayang sayang kawan saya.Memang sungguh universal.Diorang memahami dan saling berkongsi suka duka. Tanpa kawan siapalah saya .WWaaahh ayat xtahan.

1 orang dah komen:

Indra Amirrul said...

thx coz join..:)

gud luck ya..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...