Semangat baru


Alhamdulillah ter'update' juga entri yang satu ni. Mungkin entri kali ni entri permulaan semangat Hana untuk meneruskan penulisan Hana yang sudah sekian lama Hana tinggalkan.

Jari-jemari Hana teringin sekali membuat gerak tarian poco-poco atas papan kekunci. Jadi apa salahnya, Hana bagi peluang kepada jari-jari Hana meneruskan kariernya :)

Sebagai permulaan, Hana nak ucapkan terima kasih kepaada para blogger yang tak putus-putus mengunjungi Blog Hijau ni. Kepada secret admire, peminat setia, stranger, stalker dan lain-lain terima kasih kerana sudi men'search' Blog Hijau ni. Sesungguhnya jasa kalian, Hana kenang sampai bila-bila.. hehe macam buat penghargaan dalam kerja kursus pula..

Next.. Buka akaun Nuffnang. Erm... masih berfungsi dengan baik. Bertambah-tambah rezeki Hana walaupun jarang ber'update'. Syukur.. Tunggu bertingkek-tingkek dulu baru cash out. hehe


Hana harap, jari jemari Hana ni terus menari tanpa mengenal erti penat :P

8 orang dah komen :

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah Hana. Semoga bertambah rezeki.

Dhia Dirham said...

banyak tu on going ;D

Akak Adek said...

hana..nper dh lama tak update..?

bz yer... =D

apepun, wahhh rezeki...biar bertingket2x ok...

^____^

Sheila Salim said...

Assalamualaikum hana. wahh bestnya. murah rezeki. sheila singgah menabung herbal essences sini~~~

Ema Johari said...

tahniah..

Cik Itah@RRP said...

salam. tahniah. terasa lama sungguh tak nampak Hana update
btw isi tabung infiniti dan nissan :)

- said...

wahhh banyak juga BE tu..minta satu...... hehehe

deno said...

wah banyak tu hana! tahniah tahniah! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...