Bersabarlah wahai hati



Sangat penat bila jaga hati orang, hati sendiri? Sendiri faham T_T.

Korang mesti ada satu sejarah yang korang rasa down giler, korang lebih suka bercakap dalam hati "buat lah apa yang ko suka, aku cakap kang ada yang tak puas hati""siapalah aku nak dibandingkan dengan ko"

Ok itu penat.

Mesti ada macam tu kan kan kan korang....


11 orang dah komen :

Mimi Kyumi said...

Aha..selalu..Yg lebih sakit bila kita dah berusha untuk jga hati org tu tp langsung x hargai..

Ibu Zarith said...

Susah bila kita buat sesuatu untuk pleasekan orang ni. Kadang-kadang rasa dah buat yang terbaik, tapi masih dianggap kurang di mata orang lain. Jadinya, buat je apa yang kita rasa betul dan banykkan berdoa semoga Allah membantu kita sentiasa =)

ejulz said...

betul3.. kadang2.. dan yg paling menyedihkan bila org yg selalu kita gembirakan membuat kita sedih buat selamanya..


Tahniah tersenarai.. Terima kasih sudi komen.. :) "Senarai Pengomen Tegar Mac, April, Mei, Jun, dan Julai 2015"

hana hadi said...

Erm.. sampai bila kta nak mengalah nak jaga hati dia.huhu

hana hadi said...

Thanks support me:)

hana hadi said...

T_T
Tiba2 hepi tersenarai pengomen tegar.ngeee...

Hana said...

Salam Hana ! Lama tak blog walking blog Hana. Ingat tak lagi Hanaaaa nii * rasa pelik sebut nama sendiri. Anyway, pernah alami cenggini jugak. Dah malas nak jaga perasaan org sebab org tak reti jaga perasaan kita. Apa apa pun nabi pesan jangan sakitkan hati org kalau kita tanak sakit hati so keep calm and be strong ! ;)

Hana said...

Salam Hana ! Lama tak blog walking blog Hana. Ingat tak lagi Hanaaaa nii * rasa pelik sebut nama sendiri. Anyway, pernah alami cenggini jugak. Dah malas nak jaga perasaan org sebab org tak reti jaga perasaan kita. Apa apa pun nabi pesan jangan sakitkan hati org kalau kita tanak sakit hati so keep calm and be strong ! ;)

hana hadi said...

@Hana
hye... melawat blog hana jap. hehe

Cik Yaya said...

kadanggg..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

bersabarlah. Insyallah dalam bersabar perlu berdoa juga. Nanti harapnya makin ok.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...