Are you next ? by Radiance Signature


Are you next? by Radiance Signature.

Dah berapa kali dengar iklan ni di radio. Benda apa are you next ni kan. Erm.. Macam menarik tapi tak terlintas pun nak join. Lagipun mana ada masa nak join huhu *tengah  fikir kerja masa tu

Malam tengah 2 3 pagi meng'online'kan diri untuk key in alaun murid. *Yeaaah dah satle satu kerja. tepuk tangan untuk diri sendiri  Nak siapkan Hermis tapi line tak buka lagi. huhu Alahai mata ni tak mengantuk la pula. Ting... teringat pasal Radiance Signature tu cepat-cepat ke website Radiance Signature. Patut join ke nih.. Join jelah lah kan. ngeeee

 are you next ? by radiance signature
Laju-laju klik gambar di atas bagi yang berminat :)

Senang je penyertannya:
Hantarkan profile ke emel ni : career@rscompanies.co

Nak letak gambar tuan tanah kedaun la pula. Dah semingu menyepi. Kot-kot ada yang rindu :P



6 orang dah komen :

Aisya A. said...

nak tengok jugak lah mende yg are u next ni. hehehe

Amanina Mads said...

rajinnya tengah malam pon buat kerja. hehee
tetap maintain comel tu walaupun dh kawen.

ohpanduan panduan said...

Wah sertai peraduan tu. Semoga berjaya yea.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Macam menarik juga peraduan ini. Boleh nak sertai juga.

Jobdirumah Buat Duit said...

Selamat maju jaya. Comel.. :-)

nik ros said...

wah.good luck :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...