Pentingkah aku?


Terasa diri tak penting pula sekarang... ni yang mula nak pentingkan diri nih hahaha.ok tak ada kaitan and ignore it. Eh eh tiba-tiba nak post pasal ni dah kenapa kan.. tapi memang betul pun tak penting pun..time tertentu ja cari.. Alahai perasaan apakah ini cuba teka.. ngeee..


Tapi kan kan bila baca quotes tu macam ada unsur ke'jelous'an juga kan. Dan kemudian "Tapi kan kan bila baca quotes tu macam ada unsur ke'jelous'an juga kan. Dan kemudian "ok lambat balas, aku bukan penting pun" nak sedapkan diri sendiri

"AKU TAK PENTING PUN"

5 orang dah komen :

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tapi tak tentu juga. Mungkin dia tengah sebok agaknya. Sangka baik.

OhPanduan said...

Rasanya tak ada apa sangat tu. Dia saje nak test akak kot.

Jobdirumah Buat Duit said...

Tunggu dah lihat. Insyallah tak ada apa sangat. Mungkin dia nak uji akak kot.

nik ros said...

maybe dia bz tu.hihi

Amanina Mads said...

kena fikir positif? ermm nina blur2 pasal status hana ni. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...