Selamat Hari Guru 2018


Alhamdulillah di beri kesempatan untuk menaip. Macam sudah 3 bulan menyepi dan akhirnya muncul juga Cik Hijau ni :)

Sebenarnya macam-macam cerita nak di kongsi sepanjang 3 bulan tapi tak berkesempatan so kita abaikan ja ek. ngeee Kita buka cerita baru. Lagipun jari Hana macam dah tak terdaya nak menaip panjang-panjang so hanya gambar-gambar yang meghiasi blog Hana lepas ni.. Boleh ke idok???

Disebabkan dah lama tak mencreate aktiviti sekolah Klik link aktiviti so inilah buat pertama kalinya tahun 2018 Hana berjaya mengupdate aktiviti sekolah SK Sampadi. Yeaaaah... walaupun Hanya gambar dan caption sikit-siit :)

Tajuk di beri

SELAMAT HARI GURU
Tema tahun ni Bollywood yang d handle oleh 100% PIBK SK Sampadi


Seharusnya gambar Tuan Tanah Kedaun dulu
Walaupun candid nasib mantain cun sweet 18 . ngeeeeh

       
Bersama dengan penari-penari Hana

Mentee


Barisan guru dan AKP SK Sampadi

   
Persembahan bollywood dari penari sekolah dan Prasekolah

Kek Hari guru. Banyak kan

Tetamu VIP

Hadiah kepada pihak sekolah :)

Its candid time
Sebelum majlis bermula

       
suasana di bilik guru

Sebelum perarakan masuk ke dewan ka



Banyak lagi gambar candid tapi nanti berat pula nak scroll kan kan kan


0 orang dah komen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...