Kuching!!! aku kembali


Aku seorang cikgu Pendidikan Khas. Aku mengajar murid-murid bermasalah pembelajaran. Kerjaya aku memerlukan aku untuk balik ke Sarawak :P Aiseh.. macam buat karangan sekolah rendah la..

Dah sampai sudah ke penghujung cuti pertengahan tahun. Esok 15hb 6 aku bertolak balik ke Sarawak


Ok set kan minda kepada mode positif, fokuskan pada kerjaya dan ingatlah murid-murid sentiasa menunggu untuk menagih ilmu. 

P/s : Selamat Hari Bapa :)


16 orang dah komen :

Azie Namico said...

hi cikgu hana....
kembali ke sekolah lah nie...kim salam ngan anak2 di sarawak....

Nick Nashram said...

dah kena bukak buku rph balik da..saya balik johor semalam lg.blk awal nk siapkn marking kertas exam :(

Ezy Loy said...

selamat kembali ke sekolah..
=)

AthirahJinal, said...

Semoga terus sukses cikgu Muda berjiwa besar ! ^_^

Marou Apple Hijau said...

alahai comelnya

Kak Tie said...

selamat kembali bertugas cik hijau

Zamani Abe said...

ha samalah.. zam mengajar kt sarawak gak.. pend. khas.. esok balik srwk kul 4

aswadz said...

cuti sekolah nak abes dah...

hana hadi said...

@Nick Nashram
erm.. menghitung hari lah plak kan. hehe

hana hadi said...

@Zamani Abe
laa yaka? 1 batch la kot kita ni.. sarawak area mana tu?

Mizz ErMa said...

maksudnya boleh mengajar kat tempat sendiir ke? best la macam tu..hihi

lynndamya said...

Hey2..balik ke kuching sambil memegang kucing..haha comel that meow :D haa best2, jadi cikgu pendidikan khas pun ada cabarannye kan..nti leh share pengalaman ajar diorang ya..hehe take care! ;)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Untung jadi cikgu, Bagi ilmu dapat pahala yang berterusan..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Hana! hai! Lama tak gi sini,hihi ^_^

Yup, positivekan minda..semua akan berjalan dengan baik.. selamat mendidik!

Niesa said...

Selamat kembalik ke kuching hana..hehe

Rohani Hashim said...

suka tgk theme blog ni,hijau. hehe akak pun suka hijau ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...