Dilema bila mood meng'update' blog hilang


Ok tajuk entri entah apa-apa.

Mood nak meng’update’ blog tapi bila sudah di klik create post, tak tahu nak taip apa. Itu lah yang sering berlaku dikalangan blogger kan. Erm...........

Nak buat apa ni? Nak buat kerja? Tak sampai seru lagi.. Keluar? malasnya.. main game?



Game Hay Day ni pun bukan game yang “Kalau boring baru main” bukan ye kawan-kawan.

Nampak tak kebosanan yang melanda dan menyebabkan para blogger membuka blognya dan meng’update’ apa sahaja yang terlintas di fikirannya. Bila fikiranya kosong. Entry macam ni lah yang akan ditaipnya :P

Nasib ada blog tempat untuk melepaskan kebosonan. Kadang-kadang terfikir, kalau Hana tak ada blog ni.. apa yang Hana akan buat kalau ke’boring’an melanda? Tidur? Sudah tadi.Opsss....

Blogger-blogger sekalian, apa yang anda akan buat bila korang boring ???

13 orang dah komen :

Mek Onie said...

hay day?cam best je game ni,hehe..nak try la nanti... emmm apa yg saya buat kalau boring eh? hadap telefon,hahahahahaha.. :P

Tedi (interpretZZ) said...

tak payah update, kemaskini cukuplah :)
Tedi selalunya akan baca kiriman lama, terkadang membaiki ayat yang dahulunya caca-merba.

lynndamya said...

Salam, haha ni perkara normal utk blogger kot...kdg2 take time smpai berhari utk ada mood menulis tu..haha

aswadz said...

biasa nyer kalo boring aku layan movie atau anime je.

hana hadi said...

Zaman movie hana dah berlalu sudah..sgla movie hilang

hana hadi said...

Slalu kemaskini nuffnang ja:)

Tihara said...

kalau time boring kan nak baut apa pun boring jugak..muahahah :)

Nick Nashram said...

hanaaa..lama x singgah sini..heee
hari ni kan dah dapat gaji.
bole la kuar p jalan2.
tgk movie ke..huhu

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Boleh ubah kepada cerita pekongsian ilmu dan aktiviti sekolah. Sebab blog ini penulisnya seorang guru. Nanti boleh buat blog pendidikan.

hana hadi said...

A'a kan lama xbuat entri pasal aktiviti sekolah.thanks mengingatkan hana..

hana hadi said...

Uuu gaji2 jimat2 nak kawin.opsss..
Tngok movie dlm prancangan tunggu ceta best dlu.hehe

Diana Rashid said...

kalau boring biasanya akak mengusik anak2 bagi ketawa dulu lepas tu usik lagi sampai nangis..hahah

Sha said...

Kalau fikiran tgh kosong, tulis la pasal life event yg dh berlaku hari tu ^.^ Anda telah mndpt seorang follower baru, sila kuatkn keazaman utk entri2 yg menarik ^.^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...