Sukan Tahunan dan Hari Keluarga PIBG


Sukan Tahunan dan Hari Keluarga PIBG SK Sampadi 2014. Sudah seminggu berlalu, barulah nak update pasal sukan tahunan. Semakin dekat nak hujung tahun makin sibuk pula kan. huhu. Pada awalnya nak cerita dari A hingga Z pasal Sukan Tahunan dan Hari Keluarga 2014 ni, sekarang bila dah seminggu berlalu, ingat tak ingat sudah pasal Hari Sukan. Sekarang ni Hana tengah tumpu program Hari Anugerah Cemerlang pula. Back to the topic.....

Sukan Tahunan dan Hari Keluarga PIBG 2014 dijalankan 2 hari 1 malam sama seperti tahun lepas. Hari pertama saringan. Malam ada live band dan pertandingan karaoke. Keesokan harinya perasmian sukan dan Sukaneka PIBG sampai lah petang. Penat tak terhingga T_T

Jom Hana perkenalkan 4 rumah sukan yang terlibat untuk sukan 2014 ni. Standart warna rumah sukan Biru, Merah, Hijau dan Kuning kan.. Paling banyak pun 5 rumah sukan warna ungu. Tapi jarang lah warna ungu

Kalau di sekolah Hana lain tau...

     
Pink dan Biru
Pink sangat menonjol di situ. dari jauh dah nampak. Tahun lepas warna Hijau entah kenapa tahun ni tukar warna Pink :). Biru Superhero rumah Hana ni. Masih setia pada warna Biru

     
Oren dan Ungu
Oren dan Ungu masih sama macm tahun lepas





Frozen gitu
Gambar ni lah satu-satunya yang ada Hana itu pun bahagian muka ja T_T. Tak puas hati punya pasal. besar gedabak Hana letak gambar ni dalam entri ni siap love bagai.hehehe Tahun ni memang tak inteframe sangat la Hana kan. ke'buzy'an. huhu


Tahun lepas sempat juga singgah gerai jualan. Tahun ni apa pun tak sempat


Perasmian Hari sukan


Nampak tak sempat je Hana ambik gambar ni :) Hana jadi jurukira untuk pertandingan karaoke. Tersengguk-sengguk Hana time ni. mengantuk kot dah pukul 10lebih..

Pasar ria jualan hasil hutan :)
Menarik sebenar jualan ni. macam-macam ada. Hana je tak ada masa ni..

Gambar-gambar dalam entri ni pun dari group wassup ja kecuali gambar pertandingan karaoke tu :)


9 orang dah komen :

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu zaman skola..hihi

Busyra Bt Takiyudin said...

waaa. meriahnyaa. best

Tihara said...

seronoknya teringat kenangan sukan dulu-dulu, akak selalu dapat rumah biru ^_^

Aisya A. said...

teringat zaman2 sekolah dulu.. time sukan sekolah lah paling best sebab takyah sibuk2.. mmg la tak sibuk kalau dah takde nk join acara pape pun. hikhik

Diana Rashid said...

meriah nya..siap ada live band dan karoke..hehe

luqman zakaria said...

standard la kan dulu dulu time sekolah warna rumah sukan macam tuh jer..sekolah nih laen pulak warna rumah sukan..hehe

Ayoi Kema said...

wah bestnyer...main jer..

puteri kasih said...

teringat pula zaman sekolah dulu...seronok bila hari sukan tahunan dan hari PIBG :)

Maria Firdz said...

Lambat juga sukan tahunannya ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...