Pesta Pulau Pinang 2016


Pesta Pulau Pinang 2016 yang telah pun diadakan pada 28 November 2016 hingga 1 Januari 2017.
Kali nie merupakan kali ke 2 dan kali ke 3, Hana ke Pesta Pulau Pinang. Sebabnya tahun ni 2 kali Hana ke pesta. Sangat-sangat best.. Boleh santai-santai tapi sayang....

* Berbekalkan semangat yang berkobar-kobar nak naik tu...

Yang duduk atas kerusi 2 orang pastu pusing-pusing tu. heheh apa namnya pun tak tahu..

Dah bertepuk tangan dah ni nak masuk dalam tempat permainan tu.. Pleessee.... yang tu ja.. jom la. sekali ni ja tapi dia tak layan weh
"Tak payah la pi pesta lagi lepas ni" konon-konon kalau wat ayat macam tu dapat naik permainan tu la kan.hehehe

Ceah.. tak ada harapan juga. So terimalah hakikat yang Hana tak dibenarkan bermain permainan yang ada kat situ.. Sedih T_T. Semua jenis permainan ok SEMUAAAA.Arrgghh....

Berbalik cerita di Pesta ni.. Tiket masuk RM3. Murah ja pun.
Walaupun sudah di sediakan tempat parking yang sangat luas.. tetapi masih tak cukup. fullhouse. Time nak balik baru perasan.. banyaknyaa kereta.. sampai ke atas divider :D

Hana datang Pesta Pulau Pinang ni sebab 2 perkara
Nak main permainan dan tengok lampu-lampu ala-ala I-City. Tak dapat pergi I-City yang betul. Ala-ala I-City ni pun boleh la :)

Yang gemuk itu saya...๐Ÿ˜’

Itu part pertama pergi Pesta dengan Husban pergi pukul 4 ptg (nak elak jem) balik pukul 8.30 malam

Part ke 2 pergi dengan Family. Pergi pukul 4.30 balik pukul 11 malam. OMG.. jalan sangat-sangat jem ok. sampai pesta pukul 7 lebih macam tu.. Padahal jarak rumah dengan pesta dalam sejam ja..




 Cookies berasap. Fuhh.. Fuhh... :P

 Sambil tunggu mesin ATM sebelah online boleh lah memanah dulu


Ishh... gambar lampu-lampu I-City semua tak ada dalam handset.. Penat je update blog baget nak letak caption "Yeaah dah sampai I-City" langsung tak ada gambar tu.. Semua dalam handset husband๐Ÿ˜’

3 orang dah komen :

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok pergi sana. Macam-macam ada.

Jobdirumah Buat Duit said...

Best pergi jalan pesta pulau pinang.

Fairuz Aqilah said...

pergi jugak pesta haritu. for me, honestly memang best tahun ni sebab ada attraction lampu lampu tu. permainan pun macam best gila, tapi tak try naik sebab takut haha.. seronok tengok orang je. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...