C Puteh dan Anak-Anak Beliau

Sian korang terpingga2 kat entry nie Rantai Yang Kiut Miut. Oleh sebab korang terpingga2 ku nak undur 2 3 langkah ke belakang untuk memperkenalkan C Puteh merangkap teman ku di rumah time bowink giler.

C PUTEH


Sejarahnya bermula awal 2tahun lepas, mak n abh ku p kedai beli sayur..ternampak la anak kucing nie. Pekedai sayur kat c2 panggil Puteh coz anak kucing nie warna puteh n slalu mai kat kedai sayur. Pekedai 2 kata anak kucing 2 xda sapa yang punya so mak ku pun bw balik C Puteh.C Puteh nie mmg dah tomei, bersih, kiut dari kecik sampai la skrang




Tengok dah semakin membesar dan gemuk makan ikan sehari 5 ekor.Mau xgemuk..Tp kan..Memang nak bg gemuk nampak lagi tomei.kecik2 tomei gitu.hehehe

Cayalah Puteh.. Time nie dah 'remaja', pandai men game. Time nie mmg di manjakan..Tido atas katil, nak aircond, ikan? xmen la 5ekor..lebih dari 5ekor sehari..Susu krim Dutch Lady, Yogurt, eskrem, mandi air suam, macam2 lg lah..dasyat2

Dah besar pun skrang

dah da baby yang tomei2.hehehe mata ikut baka C Puteh.Baby yang wana oren 2 ikut bapanya kali..huhu mai mna warna oren pun xtau. Time nie baru 2 minggu 'xganas' lg time nie..Meow3 sokmo.Bising betol..


Dan Kini

Buas n nakal anak2 C Puteh nie... Tapi best terhibur ngan telatah anak2 tomei nie. Lawak pun da..Cian C Puteh xdapat rehat yang cukup asyik jga anak2 dia ja..lari sana lari sini.gaduh lagi.time anak2 tomei nie tido barulah C Puteh dapat tido ngan aman.Tapi klu dengar bunyi Meow skit pun mesti C Puteh terjaga..Kowt da kucing lain ganggu or anak dia terjga dari tido




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...