Siapa punya angkara ^#!@#$%#$

Geram tol..3 hari lepas baru ja beli dah jd cmnie..
Sebenarnya cmnie storynya..Benda nie baru gak la beli dalam 3 hari lepas.Punya la ku pilih yang elok, putih, bersih n gebu. Harga??? jangan cakap la..mahal la gak daripada biasa..keesokan harinya n esok2 nya. ( pa punya ayat la ku wat nie), lama kelaman ku tengok2 ku perati2 makin xelok benda nie..geram gak la..sapa yang x geram benda beli elok tba2 xelok..korang pun geram gak kan..mesti da yang usik..maklum lah benda mahal suma owg nak try main.huhu
.......................
.......................
.......................
.......................
.......................
.......................
Selamat tinggal


SHUTTLECOCK

esk ku beli kembar ko pulak shuttlecock k

Relax2... Gimik jer. Shuttlecock 2 mmg dah rosak..Dah 3 hari berturut2 ku main badminton ngan syifa xpun ngan anak2 jiran ku..Mau x rosak shuttle 2.sehari sejam sengah pakai shuttle yang sama, klu 3 hari??? ish3 Memang patut shuttle jd cm2. Memang slamber giler lah..ku ja yang tua dikalangan diorang.Diorang 2 umo dalam 12tahun - 15 tahun. tp main macam Lim Chong Wei. Ku??? 21tahun.Ku main xsehebat diorang. ( rendah diri la plak) Alasan yang sebetulnya ku dah berumur berbanding diorang.( boleh terima ke alasan 2???) hehehe. Ku x kisah pun.xsalah klu men badminton ngan sapa2 pun kan..ok la 2 kan daripada tido.hehehe

Selalunya lepas habis jer ceta Spongbob TV9, rehat2 dalam 5 minit pas2 terus turun padang ( depan umah jer ) sampailah kul 7 sebelum Maghrib tau..Slalunya ku n syifaa start men dulu n barulah bertambah2 pemain.hehehe pakai 1 gelanggang.Maklumlah Shuttlecock 1 jer tp pemain da dalam 2 -6 owg.hehehe macam2 tapi best.men ngan budak2.macam2 ragam da..

Ok setakat nie jer yang ku nak taip..bowink kan.MySpacelgpun mmg niat nak taip dalam blog pun

2 orang dah komen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...