Novel Yang Cam Best

Nie suma koleksi novel yang ke ada skrang. Dulu time sek men da 2 3 buah salah satu novel yang masih ku ingat adalah Angkara Saka. Tp novel 2 dah kena buang coz mak ku xbg bca novel or majalah2 yang tiada kaitan ngan pelajaran.huhu Bowink tau time2..asyik2 ngadap buku Geografi.menghafal ja...MySpace

Ku minat novel yang berunsurkan seram n thriller tp da gak novel yang berunsurkan lawak.hahaha.Tengok la koleksi novel ku nie..

Novelis : Hlovate
Ku suka bca novel dia coz ayat dalam novel dia simple n slalu digunakan time sek berasrasma. Klu korang duk asrama mesti bca novel nie.confirm best. Novel Hlovate yang ku teringit nak beli SKATER. Tp sampai skrang xterbeli lagi..Ku cari kat kedai2 buku tp xjumpa lg pun..Padahal kat KL dah dijual..Ini xadil.


Novalis : Ramlee Awang Mursyid
Sepatutnya novel nie da 3 buah. Tp sebuah lagi novel bertajuk Mikhail n 9 Nyawa da owg pinjam.Pinjam2 tp xbg balik.Erm...Nak kata ilang 1 umah ku cari. xjumpa2 gak .





Nie pula Novel2 lain yang best..(klu xbest wat pa ku beli kan). Kebanyakannya ceta seram n thriller..Novel CINTA KAU DAN AKU yang da kasut n topi kat cover depan 2 kan.Sedih ooo...Mula2 lawak bangat tp time sedih.sedih giler..huhuhu fez time ku bca novel yang sedih..Sebelum2 nie xpenah bca pun yang sedih2



Novel yang paling ku suuukaaaa sangat sangat ialah



.................................



.................................



.................................




................................



................................



................................


TRANSGANESIS



Novel nie berunsurkan Sains n thriller.Best tau..Lagi satu yang paling ku suka novel pasal genetik tumbuh-tumbuhan nie ialah cover warna ijau.hehehe.Jalan cerita pun best n senang faham.

p/s : Masuk JA POPULAR ku terus ke bahagian novel.coz time 2 nak cepat.Mata ku terus tertarik kat buku nie sebab warna cover terang n menarik so ku terus sambar n bayar..


4 orang dah komen :

yuni oleogurl said...

mmg best2 lah..

hnahdy said...

best3

!!- a.y.u -!! said...

suke novel cinta kau dan aku tu.. yg ade kasut uth.. best kan? bce ulang kali... best3..

Onitsuka_hana said...

hna dah 2x ulang..mula2 hepi je sampai tengah2 sedih tol..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...