CONTEST KUCING PALING COMEL

sesapa nak join bleh klik banner di atas. Nie plak syarat2 untuk join contest nie..

1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com
(dah wat)

2. Seterusnya letakkan/tangkap gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun kedai rostam tukang jait.
(ku letak pic kucing ku sendiri.hehehe) tengok di bawak k)


3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah
(Nanti dah siap past nie baru ke letak link)

4. Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;)
(dah follow)

5. Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join.

(ku tag 3 peminat meaw..meaw...)
-kucing bersuara
- kucing utara
-kucing hijau

suma dah setle..tinggal nak buh pic je. Opss lupa plak tarik tutup
30 April 2011
lambat lagi deh

nie pic Si kucing yang comel macam tuan dia.hikhikhik

Nie la C Comel namanya Cemong (Jantan)
( sempena nama kucing dalam Ceta Do Re Mi)

Nie plak C Puteh (Betina) ( Sebab suma Puteh)
nasib tuan empunya contest xlimit berapa pic bleh letak.hehehe bleh la ku letak pic banyak2 kan

Nie plak anak2 C Puteh

Comel-comelkan..C Meaw nie.kucing biasa je nie xda kacukan. Tapi bulu..fuh macam kucing Parsi

Gelagat C Comel yang comel macam tuannya (hihikhik)

C Cemong


C Puteh




Anak-anak C Puteh
erk..melampau2 banyak pic ke letak..xpa kan.hehe
baby C Puteh
dan sekarang dah besar











P/S : untuk keteranga lanjut sila klik cni, cni jugak dan cni jugak.hehehe jangan marah heh. nnt kena jual

3 orang dah komen :

Liyana Z said...

waa...cinta kucing jgk eh!
hehehe cute3!
yg oren belang2 sebijik mcm my cat..muka ja lain.heee

gd luck!

Mai Yee said...

cumiel kucin2 kamu :)

gud luck !

apisv2 said...

terima kasih sbb join contest ni;)
goodluck;D

apisv2.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...