Contest Saya Suka Berimaginasi by fiQ'Ra panCake


Tuan empunya contest tag ku.. sangat2 lah suka

korang suka berimaginasi kan?? xyah la berimaginasi sorang2 k.pa kata klu korang kongsi2 imaginasi korang kat sini.klik banner di bawah

Berbalik kepada dunia imaginasi ku.. semua tengok atas. lagi mujarab kalau tengok langit time malam.. tengok bintang. Waaaah bestnya

apa la yang ku mengarut nie..

Back to main point

" Jika anda ditugaskan untuk menyelamatkan dunia, anda ingin kuasa seperti apa dan jelaskan kenapa?"

Ku nak jadi Shin Chan sebab dia comel cam ku. hehe Eh2, tersilap point plak (jangan marah ek, gurau2 je)
Sakura Animation Pictures, Images and Photos
Jika saya diberi tugas menyelamatkan dunia, kuasa yang ingin saya miliki adalah kuasa yang dimiliki oleh Sakura Kinomoto (Cardcaptor Sakura)


Sebab dia cute2 gitu.. hehe lagi satu bukan senang nak dapat design baju yang comel2 cm2. Skali da musuh da baju khas..Cuba bayangkan dalam sehari da 3 penjahat. Haaa.. 3 baju ku pakai..hahaha

Dalam masa yang sama ku da orang kawan baik

Kero
Yang kiut miut. Selalu kejutkan ku untuk ke sekolah..hehe Dia juga akan bantu ku untuk melawan dengan musuh

Tomoyo
Si pereka design baju ku pakai untuk melawan ngan musuh. Time ku melawan ngan musuh. Dia xlepas peluang untuk merakam time ku melawan nanti.

Kami bertiga sahabat baik

Banyak kelebihan ku, Bleh terbang dengan kayu sakti siap ngan bersayap lagi.. Lagi satu Ku xpayah susah nak lawan ngan musuh, pilih je kad2 yang dah dikumpul oleh ku pas2 mintak tolong dari kuasa yang terdapat dalam kad tuu (bergabung tenaga). Kad yang dah dikumpul tuu menunjukan berapa banyak musuh yang ku dah lawan.

Ku slalu guna kad 'Power of Shadow'. Musuh xkan nampak kuasa tuu so senang nak tumpaskan pihak lawan.

p/s : Cmna la imaginasi ku? gempak x? haha ku nak tag http://littlemyrashmallow.blogspot.com/
http://ceriteradalila.blogspot.com/
http://cintacadburry.blogspot.com/

1 orang dah komen :

fiQ'Ra said...

alololoo...ske yg cute2 yer..hehe..leh jadi nanti...kui3, nway tq join n gud luck ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...