3 day's @ Putrajaya


Hana yang konvo ke? lambat lagi la. tahun depan baru hana konvo. tahun depan? tak lama dah tu.. yang pastinya konvo di tempat yang sama iaitu di Putrajaya International Convention Centre (PICC). Insyallah. 
Konvo abang sebenarnya, tapi hana tak masuk pun PICC tu.. lama kot nak habis majlis tu..hehe hana lepak-lepak kat hotel ja

Tak sabar rasanya nak konvo. Camna la agaknya ye..

Lama juga hana tak jejak kaki kat putrajaya. Last hana pergi sana, 6 tahun yang lalu. Itu pun sebab abang sekolah kat Putrajaya, Sekolah Alam Shah

Ada sedikit ole-ole untuk santapan anda semua :)

Tempat penginapan untuk 3 hari 2 malam

Belum masuk bilik lagi nie. posing dulu

 
Panorama dari bilik tingkat 7. Nie bahagian tengah

Nie pulak bahagian depan

Lepas check in, keluar jalan-jalan cari makan di sekitar Masjid Putrajaya


Nando's.
Erm.. nasib la siapa yang pegang kamera tu.. mesti kena snap gambar je.huhu

Balik ke hotel

Lepak-lepak kat taman-taman sekitar hotel

 
Ambil bau je



Jalan-jalan di malam hari. Dari tingkat 7 nak ke lobby.

Hari Konvo
mak dan abang

abah dan abang

Waktu petang hari ke 2 di Putrajaya

Makan-makan di Taman Warisan

Tak sah kalau pergi Putrajaya kalau tak jejak kaki di Alamanda.hehe


Erm... boleh ke snap gambar dalam Alamanda ni.huhu

p/s : Esok dah nak balik Kelantan. Bermulalah hari kepenatan menjalani praktikum. Sabar-sabar tinggal 6 minggu ja lagi.huhu


7 orang dah komen :

luqman zakaria said...

congrats for ur brother~

Cik tikah said...

cantiklah hotel :D

cikpinky said...

oh..igtkan hana yg knvo..kih2

Mia Liana said...

dah pernah stay kat palm garden masa outstation kat putrajaya dulu...

Aishah Jahirah said...

tahniah utk abg hana....alamanda takde apapun kot tp org suka pegi...hehee

Hanif Idrus said...

Berjalan..berkonvo dan bergambar dan makan-makan dan paling penting round shopping....Memang best!!

Prettywrite said...

taniah tuntuk abang hana..:)
turn hana next yera tak lama dah tu..
yana pun pergi putrajaya ni 7 tahun lepas..berkurun dah..kikiki..tp alamanda tak pernah sampai lg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...