Dulu dan sekarang sama kan ???



Dengan abang. hana tak pasti umur berapa masa nie. kalau tengok dari segi warna gambar dan cara pemakaian dalam sekitar tahun 1991 or 1992


zoom sikit

Geramnya kat diri sendiri..( masa nie la ) :P

Gambar nie sebelum masuk tadika.hehe sebab time nie hana (dalam bulatan) menetap di Langkawi. Masa kat langlawi hana  tak bersekolah lagi.. Yaka Langkawi??


zoom sikit...

Bestnya rambut panjang sebab tak payah sikat sendiri. mak yang sikat dan dandan.hehe

Hana dengan abang di rumah jiran. Masa ni dah tadika. 5 tahun agaknya. Hana dulu-dulu memang kecik sampai sekarang kecik lagi..huhu


Kat kampung. Kenduri Pak Ngah kahwin.hehe. Abang berbaju kemeja putih. Hana dalam bulatan berbaju oren. Baju kebarung kan yang hana pakai tu.. Teringin pulak nak buat baju kebarung.hehe

zoom sikit...



Hahaha tak da gigi depan. Agak-agak still maintain lagi kan dari gambar atas yang korang tengok sampai sekarang. kan..kan.. :P


Alahai.. time nie hana (dalam bulatan) berubah menjadi pendiam dan pemalu.huhu. Kurus betul. Syifaa (adik) berbaju pink besar daripada hana. Keciknya hana masa ni nampak tulang je.Time nie hana sekolah rendah dalam sekitar darjah 2 or darjah 3 sebab hana ingat masa tu hana sekolah sesi petang


Dah ceria. Hana berbaju merah bersama kawan baik Atiqah. Gambar di ambil di perkarangan Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Pasir. Sekolah lama hana. Dah mula bertudung itu pun tudung sekadar sekolah je kat luar tak bertudung. Hana mula bertudung pun masa darjah 6. Mungkin masa nie hana tingkatan 1 or 2. Sebab masa nie hana pun perangai budak-budak lagi. bestnya masa nie tak gemuk.huhu.

 Lupa pulak, Hana dah mula pakai cermin mata masa tingkatan 1. Itu pun kadang-kadang ja pakai.


Hana dalam bulatan. Masa nie tingkatan 5 di Sekolah Menengah Teknik Seberang Perai Pulai Pinang cos Kejuruteraan Elektrik. 6 tahun yang lalu. Kamera pun masik pakai kodak fujifilm :)


Waah... Dah mula cotrol-control ayu gitu. Ayu la sangat (tangan di dada mata jeling ke atas + jelir lidah) Gambar di ambil di dalam bas 4 tahun yang lepas. Masa nie hana dah berada di Instutut Pendidikan Guru Kampus Kota Bharu. Umur dalam 19 or 20  tahun. Muda belia lagi.haha Tudung awning pun tak tercipta  lagi.hehe Tudung bawal nie la yang senget sana sini bila turun dari bas


THE LATEST

gambar di ambil 2 hari yang lepas 
Taraaa


2012 
Still muda belia. Erk, 23 tahun kira muda la kan kan. Hana ambil gambar nie pun sebab time tu dengan segala hormatnya hana merasmikan tudung bawal 2 tone yang baru dibeli. hehe.. RM11 je.. nak?


.................EnD...................



9 orang dah komen :

!~ Dolly Auliya ~! said...

comell dari dulu sampai skrg... dan tudung bawal tu sgt ohsemmm... ><

budakijaupendek said...

tudung bawal tak ditelan arus masa.
ewaahh.. ^^

izan mama mia said...

patutlah comel sekarang sbb dari kecik dah comel...kekalkan bertudung,gadis bertudung memang comel sangat..:)

CaDLyNN said...

comel!

Ila said...

yg penting,hana tetap comel di mata akak...hehehe

fieda said...

comey...

anisalya said...

tak berubah sangat mukanya. comel jerk...

cikpinky said...

oh..ipkb upenye..mktb berjiran ni :P

potia casadelarossa said...

dari kecik sampai besar sepesen jek sama jek muka... cute... tang cute tu tak tau tang mana nak kata... sebab kecik sampai ke besor cute jek... gambar yg dah besar tu pun mcm kanak2 lagi.... siyes comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...