Kenangan abadi - photoshoot


First time di photoshoot. Hana memang tak pandai nak posing-posing.huhu

 


 



Banyak kenangan bila imbas balik gambar-gambar ni.. Bukan sebab di photoshoot tapi sebab... klik entry sebelum NIE

     p/s : line slow betul.. geram kawe


7 orang dah komen :

Aishah Jahirah said...

comelnye hana....fotogenik....erm teman tp mesra ke.

ZaTy zUlAiKhA said...

comey nyerrr :D

Nurul Jannah said...

awak comel la :)

Prettywrite said...

bakpo comei sgt budok ni nihhh?hehehe..si dia ke tukang capture ni?hurmm..sweet moment kan..actually msh blurr dgn apa yg jadi kat hana ni..hana clash ke ?sorry tanya..tak sampai ati la tgok kawan2 sedih..

Prettywrite said...

hor dih..bilo nak jupo?hana nak abih dah belajar dop?abih parktikal balik kedah terus ke?hurmm..tak taw nak setting masa..weekdays kijo..weekend nak siap lesen..haha..tak siap2 lg..jgn balik dulu deh sblum kita meet up..hehe..nt hana emel fon no.hana kat yana eyh
anadelights@gmail.com

Onitsuka_hana said...

@Prettywrite yup dia yang ambik gambar..bukan clas tapi dia datang dengan tiba-tiba.huhu

mecha_praline said...

ayunya cik adik ni. ekeke 10+

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...