CPUV mencurah-curah ke ladang gandum


CPUV mencurah-curah ke ladang gandum sejak Hana mengadap blog 24 jam dari bulan Januari hingga Julai 2013. Masa tu Hana tengah merehatkan diri sementara tunggu kerja. So confirm-confirmlah berblogging ni menjadi kerja Hana pada masa tu. 

Hana pun tak sedar bila masa CPUV menempek kat blog Hana. Tiba-tiba dah di kredit.hehe Tak sangka pula dapat CPUV. Asyik merungut dan mengadu kat blog orang yang dapat CPUV yang melimpah-ruah je kan. Selama ni juga Hana macam mengharap bulan jatuh ke riba.Huh, hiperbola betul entri Hana kali ni.
 

Cuba tengok CPUV pertama Hana 27 Nov 2012. Padahal Hana berbloging dah berkurun lama ku rahsiakan kot. Eh bila Hana start berblog ek. huhuhu

Ok lah tu daripada tiada kan. 
Ehem.. sebenarnya Hana dah boleh cash out Nuffnang

Yeehaaaa... terima kasih Nuffnang
Tidak lupa juga terima kasih kepada pengunjung blog kerana sudi menjenguk blog Hana


34 orang dah komen :

dear xila said...

tahniah dear...kita pon dpt...lani niffnang mmg murah hati :)

Norhasniza Khalid said...

yeayy! mama tumpang hepi.. tahniah ye dik..

cik nana said...

assalam and hye
nak tanya sikit pasal cpuv nie, x paham even dh betaun buat nuffnang, hehe..lama tinggai, hope boleh explain :) tq

Zawiah said...

tahniah ! dapat gak duit raya .

S.K.A said...

he3 untunglh =) tahniah2..rezeki ramadhan tu..

Fais Iskandar said...

tahniah..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Banyak on going tu..Tahniah ye...^^

Aishah Jahirah said...

Alhamdulillah....ni kita xsedar la ni...tup2.blh cash out dah..hehee rezeki tu hana..:)

Mizz ErMa said...

wah, da boleh cash out? tahniah2..nuffnang sy pulak, entah ler..asyik xde perubahan aje, kalo ade pon sikit sangat2..hehehe

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

perghhh banyaknyaaaa cpuv yang hana dapat.. ni nak jeles ni.. huaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cik Kay Jue said...

wah tahniah.. >_<

Mieya Atiera said...

tahniah... Bnayak jugak tu.

hana hadi said...

@cik nana Hana pun xberapa tau sangat sebenarnya.. iklan CPUV ni bila dah masuk blog kita memang banyak la dapat berbanding iklan yang 1 klik baru dapat berapa 10 sen macam tu..Memang sangat lama nak tunggu iklan CPUV ni..

krole said...

tahniah hana...wah...kre dari januari tu brtukar jd blogger tegarla huhuhu...pergh!kalo cashout jgn lpe blanje krole ek~

nik ros said...

tahniah.moga mikn bertambah la cpuv nyer nnt yea

Ayie Abas said...

assalamualaikum..hana :)

akhirnya berbaloi jugak hana mengadap blog 24 jam awal tahun dulu kan...hehe..rezeki berblog..

tapi skrg hana dah mula mengajar..berada jauh pulak tu kat sarawak...tentu kurang dah masa nk update entry kan...

boni kacak said...

apa??? hana nak belanja makan pizza hut??? hahaha :P

hana hadi said...

@Ayie Abas
seminggu sekali ja sempat hana hana update.. kalau xda kerja hana blogwalking. huhu

hana hadi said...

@boni kacak
haa apa? hana xtahu awak tulis apa.. hehe

Suki Man said...

tahniah ye..hehhee

shark said...

Tahniah..
Rezeki org rajin tu..

cik amal said...

awak3.. saya serius jeles :D
btw, tahniah.. rezekii tuuu

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..tahniah..

aisya said...

tahniah cikgu.. hehe

Cik Ain said...

wahhh ..untung la hak3...belanja jom :P

Ema Johari said...

wah, boleh beli baju raya...hehehe

baby comel said...

rezeki mu hana.. kita share share eh nanti :)

Sigaret Perisa Kafein said...

Rezeki raya tu. :)

-AsaSiaga-

Fiza Rahman said...

Tahniah. Akk nyer tinggal 1 yg tgh running.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah.. Rezeki tu.

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

untung la dapat cash out..sy sekali pon tak penah huhu

aswadz said...

tahniah. rezeki utk hari raya.

Kesuma Angsana said...

tahniah atas rezeki ini yer

jaakechik said...

tahniah hana... byk gak sekalu on going tuu... bertuah!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...