Testing berblogging guna Samsung Galaxy Mega 6' 3'


Ehem... dalam diam-diam dapat juga Hana online tanpa menggunakan laptop yang menunggu masa untuk.............(faham-faham sendiri lah laptop dah 7 tahun).

I'm with Samsung Galaxy Mega right now..Walaupun Mega bersama Hana, Hana tetap tak lupakan laptop dan handset Samsung Wave Hana. Lupa pula nak bagitau, Samsung Wave tu dah dimasuki virus. Jadi Mega lah yang mengantikan Wave. Walaupun Wave tidak ber'simkad' tapi segala maklumat dalam Wave tu sangat bernilai. Hana tetap bawa ke mana saja. Wave 1 kot korang,dah boleh jadi sejarah pun..

Dah lebih seminggu Hana tak berblogging, start Raya Haji kan. Raya Haji ritu Hana pergi Miri sejam dari Kuching kalau naik flight. Kalau drive 12 jam. Entri ke Miri akan menyusul ok..hehe

Selang 2 hari lepas Raya Haji, ada Program RIMUP peringkat daerah 3 hari 2 malam di Sekolah Kebangsaan Sampadi.Sekolah Hana la tu..hehe sekolah Hana tempat perlaksanaan REMUP. Sekarang ni dalam mood RIMUP lah..Entry RIMUP akan menyusul..

Hujung bulan ni sukan sekolah pula 2 hari 1 malam.Waaahh.. korang jangan terkejut sukan sekolah 2 hari 1 malam. Tahun lepas 3 hari 2 malam kot.huhu

Nampak tak banyak entri akan menyusul nanti.hehe

Insyallah minggu depan Hana blogwalking..rindu tau kat korang.


17 orang dah komen :

nik ros said...

wah.hebat sgt sukannya sampai 2 hari 1 malam tu :)

Khir Khalid said...

Tahniah Hana.. semoga lebih mudah utk berblogging & yg lain2.. Salam hujung minggu :)

Maria Firdz said...

lama nya sukan smpai ke malam...

baby comel said...

wah, best tu hana. dah bersamsung mega =) sukan sampai 3hari? fuhh, hebat tu..

Ayie Abas said...

makin canggih dah hana berblogging...terbaik laa...wlu makin sibuk dgn aktiviti sekolah...masih tetap ingat kengkawan...hehe

















dress up game























dress up games

Muhammad Zul Fahmi said...

wahh..advanced

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Hebat. Nanti lagi senang.

nuyui a.k.a miss YUI said...

best2 mega tu..puas tgk..hihi

Marou Apple Hijau said...

wah samalah dengan BBL, bangun tito boleh terus blogwalking blog kwan2..

recent post : Buat Sendiri Cover Case Telefon

Vee said...

rindu hana juga . setia menanti entry2 tu ...

ANNA MARIANA said...

wah, bestnya hana dapat beli hp mega :)

Khairunnisa Dahalan said...

ingt hana driving dr kuching ke miri..baca entry ni baru tau nek flight..hihi..niesa xboleh nak update entry sebab email blog dh kena hack..huhu..senang la skarang nk update dh ada mega tu.. :)

Dhia Dirham said...

wah bz nya dia..

aisya said...

hana mmg suka guna Samsung ye? hehe

Fais-SKA said...

banyak entri yg menarik nnti ni =) sukan pun ada mlam jga ke?? hbis tu budak2 ni ok ke??

aswadz said...

aku sampai skang x biasa update blog guna smartphone. takat install je la.

ayut said...

wow!!mega tuuuuu...hohohoho..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...