23.11.2013 - Check it out !!!


23.11.2013- My Birthday !!!

Apa yang menarik pada hari tersebut?
Hana jumpa kawan-kawan lama Sekolah Menengah Teknik Seberang Perai (SMTSP) di majlis perkahwinan kawan lama ex-SMTSP juga :) 9 tahun lebih kami tak jumpa. Sangat lama kan..


Azri, Zul, Pie, Asraf, Lia, Jue, Alin, Ain (pengantin perempuan), Diba

Balik dari kenduri, Hana ada date la pula. dengan siapa?
Taaadaaa.....



Perbincangan dengan client. ngee...
biasalah 10 tahun tak jumpa mesti cerita pasal perkembangan terbaru kan..

Masih ingat entri ABANG KOMEN ENTRI NIE bertarikh 6 Jun 2012. Akhirnya kami di pertemukan pada 23/11- My birthday setelah 10 tahun terpisah. Agak-agak lepas ni kami berpeluang untuk berjumpa lagi tak? Erm.. entah-entah 10 tahun akan datang. Waaa.. lamanya tak mau tak mau..Entri TENTANG ABANG ada Hana ceritakan serba sedikit pasal abang Hana yang sorang ni :)

Birthday yang sangat bermakna bagi Hana :)


15 orang dah komen :

nae nematoda said...

23/11 ?? ok , nang 22/11 , nak dekat dah tu...haha
btw , happy belated birthday , may Allah blessing us :) amin...

nyanyisunyi said...

10 tahun tak jumpa! tentu banyak cerita ceriti nak dikongsi..

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Date yang di tunggu la ni kan?

Niesa said...

wahh..10 tahun gila tak lama...mesti seronok sgt dpt jumpa kan?ingtkan abg kandung hana..bila dh baca entry lama tu baru tau abg angkat..hihi

Cik Itah@RRP said...

mesti seronok dapat jumpa kan..btw happy birthday

Mizz ErMa said...

wah, lama tu 9 tahun..itu pon nasib baek pengantin still keep in touch lagi dgn kawan2..kalo x, bertahun2 belum tentu lagi jumpa..hehe

amirul imran said...

tak tahu nak komen ape, sebab baru lagi kat blog ni.. so, happy bufday je lah.. semoga diberkati Allah. semoga berjaya selalu.. semoga menjadi anak yang solehah.. aminn

Vee Zawiah said...

happy birthday hana ...

PearlVelvet SueQys said...

Saya Singgah dtg & membaca hari ini !

aisya said...

Happy belated birthday hana. :-)

Dhia Dirham said...

hepi belated birthday

cik didiey said...

sorry hana..happy belated birthday!

umur hana berapa?? didiey lahir 23/10 :)

boni kacak said...

:)

hana hadi said...

@cik didiey
hana 24 skrang :)

Sya Mimie said...

happy belated besday hana.. :)
bestkan bila dapat jmpa kawan2 lama.. macam2 cerita keluar.. sehari jmpa pun xselesai smbang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...