Tentang Abang


Malam tu rasa sedih padahal tiada apa pun yang patut disedihkan.. Layan lagu? tak jalan. Macam biasa kalau sedih-sedih macam ni Hana nak call seseorang yang membuatkan Hana bergelak ketawa tapi siapa. Nak call Si Kacak tapi dia sibuk kot. Kemudin baru teringat beberapa hari lepas ada abang Hana call. tapi Hana tak terangkat. Tanpa segan silu dan tidak membuang masa hana pun SMS dia.. Yeaaah dia tak tidur lagi.. Lepas sembahyang, Hana call dia..

Di sini Hana nak memperkenalkan abang Hana yang macho, hensem, gaya, mutu, keunggulan (eh macam kenal tagline ni). Tapi sebelum tu Hana nak korang semua tengok video ni. Korang  mesti nak tengok ke'macho'an dan ke'hensem'an abang Hana ni kan kan kan

Video setahun yang lalu :P

Haa dah dengar kan apa yang abang (team Anakwayang) kata di akhir video tu?
untuk melihat pelbagai hasil video yang super duper awesome daripada team Anakwayang. Jangan risau. tak rugi kalau korang tengok. Memang best...

Anakwayang juga terlibat dalam pembikinan muzik video Be Mine nyanyian Tasha Manshahar dan Syed Shamim. Yang ni korang mesti tahu kan


Bestkan video ni? so tunggu apa lagi. yang dalam perancangan nak buat video kahwin, nak buat iklan dan seangkatan dengannya sila hubungi team Anakwayang Production di laman FB di atas.

Amboi... promote sekejap

Berbalik kepada cerita abang pula. Dia sekarang menetap nun jauh di sana Kuala Lumpur :) tapi tempat asal di Kedah. Bidang fotografi, videografi, perfileman edit nu edit ni  memang dia suka dari sekolah lagi. Alhamdulillah, tercapai cita-cita dia. Eh belum lagi tercapai cita-cita, Kata nak jadi pengarah filem. betol tak?
*Video Harlem Shake ni macam kenal je..

Terima kasih abang sebab buat adik happy :)
Terima kasih kat ENTRI NIE sebab menemukan semula kami :)
Terima kasih reader sebab sudi baca entri ni sampai habis :)
Terima kasih sebab mengembalikan kegembiraan Hana :)


35 orang dah komen :

Hans said...

baru pergi Cameron minggu lepas
hehehe

Mar Haini Abdul Rahim said...

abg betul hana ke abg angkt ?? konpius jap hehe

hana hadi said...

@Mar Haini Abdul Rahimabang angkat.hehehe

luqman zakaria said...

video editing mmg best..luqman pon suka..tp x pro la..haha

Tihara said...

akak nk tgk vid ni tp tak dpt quota limited..btw nice story :)

Ayie Abas said...

salam hana :)

knpa ari tu hana rasa sedih sgt? sbb tragedi kat sabah tu ke?

izan mama mia said...

abg angkat? abg betol. abg sayang?..mana satu hana>??

el said...

k.el pun x dpt tgk vid ni huhuhu
lenkali tepon je k.el leh ckp ngan alana..hehe

hana hadi said...

@Ayie Abas yup. salah satu faktor :)

hana hadi said...

@izan mama mia abang angkat laa. hahaha tak mention plak kat entry ni

CaDLyNN said...

abg angkat ka?
:)

ayut said...

abg angkat yer...hana jmpe semula la ni yer.. :))

my notes said...

assalamualaikum ... sama - sama hana ... moga terus gembira .

tirahzairi said...

lame xjenguk sini...sehat ke hana?

Hazmin Hamudin said...

Wah.. Dalam kesedihan ke.. Tak dpat tgk utube kat ofis la..hehe

ANNA MARIANA said...

samalah ngan anna.. kalo sesape call anna x angkat.. tapi lpas smggu ++ baru teringat nak call balik..huhuhuh

AmalinaLee said...

Video Be Mine not bad, okay lah Tasha Manshahar drpd Ainan Tasneem hehe

Iffah Afeefah said...

ingtkn abg betol

nk sainnnn

Iffah Afeefah said...

ingtkn abg betol

nk sainnnn

Cikgu Fikri said...

abg betul ker? fiq xdpt tgk video tu... line slow... btw, video be mine tu comel.. oh yer, tasha manshahar juga budak IPG.. student ilmu khas.. amik TESL.. dia batch junior setahun dr fiq :)

deno said...

best juga lagu ni... first time dgr

afzalsukasuki said...

tu abang betoi2 ka atau abang sayang?atau abang terangkat?kikiki

KesumaMaruku SueQistina said...

singgah baca dan dgr lagu !

syiela said...

abang angkat ye... bestnya

akak kalau tak jawab call lepas tu mmg lupa terus la

ayut said...

done colgate

Nurrul said...

eIISH , ABANG ANGKAT KE , ABANG ......... kak Hana ? ? hehe
apa2 pun tak mooo sedih2 okeyh :D

puteri kasih said...

oloh kesian dia sedih..sib baik ada orang untuk menghiburkan hati kan :)

cweet pinky said...

errr , CP kurang faham lak , hehehehe ,abang betul ek , yang dalam video tuh abg hana la yerr ?? alahai , loading la CP nih :P

new entry :

http://dariilhamkehati.blogspot.com/2013/03/memartabatkan-bahasa-melayu.html

tinta biru said...

tak dpt degar alahai sedih pula..yg degar mesti nk dgr sekali lgi

Lyaa Suriany said...

wewitttttt abg angkat teer

are_lin@yu said...

ooo abg hana ke yg buat videografi ni..mmg hbat lah..

akeem said...

jgn sedih2 k...dgr lagu ni

https://www.youtube.com/watch?v=Pmbj4toZHHI

baby comel said...

ingatkan betul2 abg hana, hehe

Remy hazza said...

genius abg hana......
layan video nie.....

sal ya said...

line slow la hana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...