Keputusan SPM 2012



Seperti kenyataan yang di buat oleh KPM, 21 Mac 2013 merupakan hari yang ditunggu-tunggu oleh pelajar SPM 2012 termasuklah Hana adik Hana, Syifa.

Bagi pelajar yang tidak berkesempatan nak ambik slip keputusan SPM 2012 di sekolah, bolehlah semak keputusan melalui SMS.

Halakan cursor ke gambar untuk melihat dengan lebih jelas

Nak tahu Syifa dapat berapa? hahahahaha
Tunggu entri akan datang ok :)

P/s : Hana tak biasa panggil Syifa ni adik sebab mak abah, abang, jiran panggil Hana, adik.


23 orang dah komen :

nadia hikari said...

tapi senior2 kata dia reply lambat . time kita dah dapat result , baru diorang hantar mesej . caj 20sen lak tuu . takuuttnyaa esokk . wuuu

aQu Mad said...

SPM , sijil pertunangan Malaysia ekekek..

boni kacak said...

hai adik.. hahaha. rupanya hana ni adik.hehehehe

tak sabar nak tau keputusan syifa ni..hehehe. saya pun neves ni. agak2nya macam mana lah keputusan spm saya ni. hahaha :P

amirul hakim said...

oldebes untuk adik hana. mesti cuak giler

deno said...

good luck untuk semua yang bakal amik result! dulu deno sampai tak bleh tido.. hihi^^

syahirah said...

wargghh hari ni pun sya amik result jgak

ANNA MARIANA said...

segalanya di hujung jari.. mudah dan pantas...

cweet pinky said...

apekah ?? hana dah curik title adek hana !! hahahaha

adek lelaki CP pown taupik amek result hari nih :D

fuh , CP yang neves lak .. sebab adek CP tuh bukan leyh dijangka , adakala , macam pandai cgt , adakala tak , ikut mood dye la .. haish ~

Diari Si Froggie said...

dup dap dup dap.. macam aida pulak yg nak ambil result. haha.. good luck buat adik2 kita.. syifa dapat berapa agaknya tu?

Kesuma Angsana said...

doakan saje untuk semua yer moga berjaya hendaknyer !

puteri kasih said...

all the best untuk syifa. Mesti Hana pun berdebar tunggu result adik kan :)

nik ros said...

siap kena tunggu entry lain ni mesti gempak result ni..hehe

Hazmin Hamudin said...

Semoga berjaya kepada semua yang ambik result SPM tu ye. Hehe

~didiey~ said...

nnt infrom ye shifa dpt bpe..hehehe

psst~block maksudnya time keje xleh buka fb n blog..tp since semalam blog blh plak..tp dilarang laa..hikhik

are_lin@yu said...

cpt2...nak tau jgk ;-)

my notes said...

assalamualaikum ... mesti gempak nih . sbb tu nak wat suspen

Mar Haini Abdul Rahim said...

aikk hana plak adik ? mst sebab jarak sgt.. ape pun tahniah utk syifa :)

izan mama mia said...

adik hana,..eks..

Myra Jay said...

Hai adik hana..heheee :)

Keputusan Syifa mesti ok tu :D

Mieya Atiera said...

kalau gagal, nantikan sijil peminangan malaysia pulak. heeee^

Dkna Abza said...

fuh! terasa dkna dah semakin tua bila tengok adik2 amek spm :)

Alia Laila said...

Alhamdulillah, tahniah ya buat adik akak :)

ayut said...

kini semua di hujung jari...hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...