Apa nak jadi dengan blog ni wehh..


Hana sekarang cuti sekolah tau.. Eh baget macam budak sekolah la pulak kan. Tapi apa salahnya kalau orang kata Hana budak sekolah pun. Sweet seventeen gitu. Ngeeee... Berdiri di alam nyata "Beringat sikit ko tu cikgu Hana oooiiii...."

 
 Hari terakhir bersama pelajar tahun 6.

Mata tutup tapi peace tetap ada :)
Diorang nie lah yang ajar Hana bahasa Sarawak.hehe

Sepatutnya cuti sebulan lebih ni Hana habiskan masa dengan berblogging tapi entah macam mana sikda (tiada) mood mahu mengadap blog.

Aduh.. kesian blog Hana terabai tanpa kasih sayang dari tuannya.. Lagipun Ftec Hana tu dah selamat tidur buat selama-lamanya..huhu Hana tak sanggup tengok Ftec Hana tu nazak. jadi dengan rela hati, Hana melepaskan ia pergi.. Tapi hatinya (hardisk) Hana dah ambik. hehehe

Nothing to say.. kira berupdate juga la kan blog ni. hehehe

Tapi apa-apa pun blogwalking tetap dijalankan.. Galaxy Mega kan ada.. hehehe


29 orang dah komen :

Tihara said...

mesti cikgu kesayangan ramai nih :)

Tihara said...

mesti cikgu kesayangan ramai nih :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

biasalah tu bila dah tinggalkan dunia blog.. Mood nak datang balik tu lambat sikit. :)

Mohd Lokman Bin Ramli said...

biasalah tu bila dah tinggalkan dunia blog.. Mood nak datang balik tu lambat sikit. :)

Akeyla Azmi said...

wah wah wah untunglah galaxy mega kan ada :ppppp
hahahahah


Nick Nashram said...

eh, mana satu student mana satu cikgu ne..hehe,,xpa hana jadi forever young la.

nae nematoda said...

amboi , anak murid nak sama tinggi dah dengan cikgu ni :D

Vee said...

smartphone kan , rugi klu x explore kelebihannya ...

Puan Ezy said...

kitak madah bhse srwak ye! hehe..

hana hadi said...

Aoklah.kmk klaka srawak.hehe

hana hadi said...

Hehe yg baju lain dr yg lain tu cikgu tau

Mat Som said...

Tgok anak-anak murid Hana ni sayang banget dengan cikgunya.

Selamat bercuti.

cikgu naman said...

cuti masa untuk berehat ;)

aswadz said...

bila dah bercuti, mesti mls2 sket nak berblogging. kalo bole, nak rehat lama2.

Azlan Strider said...

selamat bercuti dan jangan lupa untuk penuhkan aktiviti cuti sekolah nie dengan aktiviti yang berfaedah/menarik..

Regards,
-Strider-

Ku Azniza said...

hamboii pandai berbahasa saqawakk dahh niehhh

Niesa said...

Mesti dh jd cikgu kesygan kan hana..hihi..lama jgak x update blog hana ni..dh bersawang dh..

- said...

hehe..cikgunya sama comel ngan anak murid...

#membayangkan adik akak yg sama kecik mcm kamu yg akan bakal jadi cikgu jugak..hehe#

Cik Itah@RRP said...

hehe da pro cakap sarawak..nanti ajar sy pula ya :)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Mesti cikgu yang disayangi pelajar ni..

OhPanduan said...

Seronoknya anak murid dapat bergambar degan cikgu baik macam ini.

Bahrain said...

Biasalah kadang2x kita ada mood nak berblog, ada time tu mmg taknak ngadap blog..

Dhia Dirham said...

selamat bw

aisya said...

mana cikgu mana student ni.. hehe

Kumbang Jingga said...

Update sikit2 pun okey..jgn paksa diri..hehe..blogging nie kena enjoy

asha k said...

lama tak singgah sini. Kite pun dh lama tak berblog and jalan2.. tetibe teringat kat kwn2 lama ni ha.. huuu

Sya Mimie said...

comelnya cikgu hana ni.. :)
kita pun lama tak singgah sini kan.. maaf ye.. :)

Teena Tna said...

Mesti student tu sayang sangat kat cikgu dia sampai peluk tak nak lepaskan cikgu pergi. Hehe

deno said...

ololo sweetnya cikgu dan anak murid :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...