Wwwow... check it out my Nuffnang


Wwwoooow!!! sambil mata berkelip-kelip. Biar betul ni.. Macam tak percaya pula. Esok nak buka check semula.

Haaa memang betul la, siap ada penambahan 2 campaigns lagi


 Tak sangka pula, Hana jarang update blog ada gak iklan menempek kat blog Hana. Nie yang semangat nak mengadap blog hari-hari ni. hehe

Thanks Nuffnang 

14 orang dah komen :

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Alhamdulillah. Dapat rezeki banyak tu :-)

Jie said...

Tahniah... :)

Diana Rashid said...

terima je..Alhamdulillah..bukan selalu nak dapat gini..kan?/

hana hadi said...

Alhamdullilah.rezeki hujung tahun.eh2 dah hujung tahun ke :)

hana hadi said...

Terima kasih...

hana hadi said...

:)mmg xslalu.tu yg wwwow tu.hehe

weschairs said...

Jangan lupa buat makan makan :)

Tihara said...

wow banyak nya cpuv hana
alhamdulillah, tumpang syukur :)

Shafina Othman said...

Berlegar kat alam maya pasal blogger tak puas hati dengan Nuffnang ni. So, katanya diorang nak pujuk balik la kot yg bagi banyak kempen kat blogger huhu..

Ada setengah tu, katanya banyak kempen tp income ciput. Wallahualam..

Nasib baik la cashout habis dah bulan 8 aritu. Dok tengah float dalam akaun hehe

hana hadi said...

Owh cmtu ka..Bila di fikir balik.logik gak tu kan..bnyak bg kempen utk diorang still ngan nuffnang..

Tak pernah cashout lg pun ni.biar beranak pinak dulu.ngeee

lynndamya said...

Salam, err hana..camni, sy pun check nuffnang terkejut jugak sbb mcm byk sgttt je..then diamkan aje, smpilah sy terbaca ad sorang blogger ni tulis, dia pelik then dia hantar tiket ke nuffnang tanya pasal double triple iklan ni...sbb klw kita cek betul2, banyak iklan yg terulang sebenarnye, tu yg nampak byk..Nuffnang reply bgtau, mereka minta maaf sbb skang nuffnang ada problem sikit..dan tgh cuba to fix it..maaf ya, sbb bgtau ni..sbb takut hana kecwa pulak nt tibe2 tgk iklannya tinggal sikit je.. :( semoga lepas ni Nuffnang murah hati sikit nak bagi betul2 byk camni..amin~~ hehe :D

hana hadi said...

A'a hana lun tau pasal ni.lagipun rasa pelik napa iklan da double kan..hehe kkdang2 iklan banyak2 ni buat semangat gak.hehe

Kumbang Jingga said...

alhamdulilah..tahniah..nuffnang dah kaya balik lah tu hehe..sblum ni mcm takda job je nuffnang nie hehe

Azie Namico said...

wow....bila nak lanjer sy nie...alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...