4 hari 3 malam di Pulau Langkawi #4


4 hari 3 malam di Pulau Langkawi masuk hari ke 4. Klik sini untuk hari pertama, kedua dan ketiga :) Yeehaaa tak demam pun semalam :) Breakfast kemudian kemas-kemas pakaian untuk check out. Bye bye Sea Village. lepas ni dapat imagne je lah T_T


       

Sebelum kami bertolak balik kami singgah makam Mahsuri. Melawat nenek moyang jap :)


Boleh ke ambik gambar kat sini. huhu
Dengar cerita, sebenarnya makam mahsuri bukan kat situ tapi bersebelahan dengannya (tempat pokok bunga) Tak tahu lah kesahihannya.

Dulu semata-mata makam Mahsuri tapi sekarang kawasan tu dah membangun jadi Muzium Mahsuri. Bayaran RM5 dikenakan untuk masuk muzium tersebut. Kusyuk tengok teater Lagenda Mahsuri :)

Pukul 5 petang feri kami. The end... :)

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Betul... Hana dah cuba elak. Hana dah cuba menjadi orang yang positif pada hari tersebut. Senyum, ketawa seperti selalu. Hana dah betul-betul lupa kot pasal itu dan itu.. Tapi hakikatnya ........ T_T


10 orang dah komen :

sYiRa LoKMaN said...

alolo..muka cam budak2

Nadia Johari said...

wah menariknyaa

are_lin@yu said...

slmt pengantin baru dear..baru dapat singgah hehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Seronok jalan-jalan Pulau Lagkawi Hana..

hana hadi said...

Alaaaa....nie yg nak feeling budak2 nih :)

hana hadi said...

Terima kasih :)

hana hadi said...

Hehe seronok seronok cuti2 malaysia kan

Sheila Salim said...

Assalamualaikum hana. wahh bestnya honeymoon. bulan 4 ni sheila nak ke sana. hehehee..

Maria Firdz said...

Wah.. Honeymoon.. Hihi

lynndamya said...

Salam, hai hana..lama xsinggah sini (n_n)! Tak pernah pegi lagi tempat Mahsuri tu tau..wuwu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...