Post Express


Jom kembali ke sekolah T_T.  Kali ni Hana taip entry guna smartphone.Walaupun tak puas taip tapi ku gagahi juga demi blog tersayang.. Cewaaah..muaaah muaaah muaaaah kat blog 2 minggu tak jumpa ^_^. Sakan ko cuti ye Hana.. Selalunya time cuti memang blog di ranking pertama tapi bila dah berkahwin ni ranking blog jatuh merudum.ngeee..

Hari Isnin dah start sekolah bagi negeri tertentu yee.. Hari pertama dah kena pergi kursus KSSR 3 hari. Lepastu puasa kan..yeke puasa?

Bosan pula bila tak letak gambar kan..


Boleh la gambar ni dari takda.hehe dah besar dah si momey momey ala ala parsi. Baka bapanya kali..

Ok tunggu next entry pula.. bye bye..hehe


2 orang dah komen :

nusha fasha said...

Geramnnya tgk meow ni..

Ps choc ball tu letak dlm peti ais je. Pastu dh kers mkn =)

Amanina Mads said...

xprnah update guna phone or etc..
meow parsi mmg comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...