Imbas kembali : Iftar Ramadhan


Teringat masa study di IPG Kota Bharu. Kami sekelas berbuka puasa di luar.

"Wei..jom buko poso luar? nanti kawe book mejo"

"Bila kita nak berbuka kat luar ni? Kelas lain dah berbuka kat luar dah"

"Bendahari pitih kelas banyok ko? Jom berbuka kat luar"

"Tahun lepas nasi kerabu umoh Omey. Tahun ni rumah Nayo pulop deh"

* Nak kena refresh balik bahasa kelantan ni :)

Kami sewa dua buah van nak nak muatkan kami sekelas 21 orang pergi berbuka puasa kat luar. Masa tu, seorang je yang ada kereta sendiri.

Di Restaurant Oriental. Klik Sini

Di Haza Bistro. Klik Sini

Cam best je stail tudung Hana pakai tu.Acamna ek Hana belit-belit tudung jadi macam tu.. lupa sudah. hahaha





Ingat lepas dah masing-masing ada kehidupan sendiri dah tak ada sifat kebudak-budakan lagi tapi tak berubah pun, masih macam dulu juga ^_^ 

"Be SPECIAL for the SPECIAL"



3 orang dah komen :

Maisarah Humaira said...

Hai. Maisarah blogwalking kat sini.
Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

Aisya A. said...

rindu plak zaman study dulu2 bila bace entri ni.. hehe. time bulan puasa ramai2 serbu bazaar naik bas mini tambang 60 sen. then berbuka ramai2 kt kafe kolej. hehe

Amanina Mads said...

comelnya cikgu2.. happening betol :) selamat berpuasa hana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...