Iftar Ramadhan@Haza Bistro


Haza Bistro yang terletak di Kota Bahru. Bistro ni baru ja di buka 2 minggu sebelum puasa kalau ta silap hana. Masa lalu kat depan Bistro ni teringin sangat nak makan kat situ, nak merasai suasana mewah sikit.haha tapi tak sempat sebab masa tu hana praktikum. Tiap kali pergi sekolah lalu depan Bistro tu. Bistro tu macam sedang memanggil-manggil hana ja.huhu

Akhirnya dapat juga makan di Haza Bistro 2 hari sebelum puasa. Setelah di servey harga, pakej dan lain-lain. Hana mencadangkan kat rakan sekelas untuk berbuka puasa di Haza Bistro

Dan ini lah Iftar Ramadhan dengan rakan sekelas untuk pertama kali pada tahun 2012

Menunggu waktu berbuka


3 meja tu semua rakan sekelas hana. 1 meja 7 orang.
Erm.. sayangnya tak mintak pelayan tu gabungkan ketiga-tiga meja.huhu

Hana juga yang jadi photographer yang tidak bertauliah. Untung la korang, setiap pergerakan korang hana snap.hehe :) 


Ni group meja yang ketiga.. sabar ye 5 minit lagi nak berbuka


Suka betul hana snap group ni. sebab ada ruang untuk memuatkan hana snap gambar


Ni group hana.

Tengah makan.huhu hana sempat minum air dan makan kurma. Lepas tu terus snap gambar.

 Hana takkan lepas peluang untuk snap gambar rakan tengah makan.hehe Lagipun ni merupakan Ramadhan terakhir hana bersama dengan rakan sekelas. huhu sedih tak..

Akhir sekali

Selepas makan
.

Hah ada gambar hana tersesat dalam ni. Saiz besar lagi.haha

Boleh la dari takda gambar hana langsung :P 


7 orang dah komen :

ieda said...

wah ramainya
berbuka ramai2 nie meriah kan
macam2 boleh makan dan bercerita ;)

Remy hazza said...

meriah... best berbuka beramai2 nie.....

:: Mrs.Eady :: said...

best kan berbuka ramai-ramai :)

Hanif said...

Selamat berbuka!!
Selamat Hari Raya

fifie said...

Hai orang Kb, fie pun selalu makan dekat sini. Btw, haza dah bukak lama la tapi baru famous kot.

Mishter Izwän said...

seronok nye buka ramai2, makanan pun nmpak sedap2 jerk . :)

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...