Semua orang update pasal Raya, Aku?

Nak beraya rumah kawan? tak sempat..
Nak buat entry raya ? Tapi takda idea.
 ...............
...............

Sebab fikirkan Kajian Tindakan

Tengah baik basuh pinggan kat dapur masa raya tadi, tiba-tiba terlintas, malam ni nak siapkan 2 analisis data. Pastu dalam perancangan esok siapkan 2 lagi analisis data dan bla...bla...bla...

Yang paling penting, nak satlekan semua sebelum hari Khamis. Sempat ke? huhu macam tak je. terpaksa jadi burung hantu masa Hari Raya ni. 

Mood raya = 1%
1% ni simpan untuk esok, sebab esok nak balik kampung. balik sehari je.Ok la dari tak balik

Dan sekarang, nak siapkan Kajian Tindakan. Tengah semangat nak buat tiba-tiba idea terputus di tengah jalan. Alamak jem terus.. tu yang update entry ni. kot-kot ada idea nanti.hehe

Tinggal 5 6 graf lagi yang perlu di analisis segera. 

Tak sabarnya nak print.huhu 

Erm... pinjam jap buku ni


by : Mr Google

Kalau boleh esok hana nak 5 tesis yang bernama Hana ada atas meja. huhu. Buka ja sekolah terus hantar kat pensyarah. Wah bestnya, merdeka kawe. :P

Tapi itu cuma khayalan semata-mata, banyak lagi yang perlu ditempuhi untuk menjilid buku tesis ni.huhu Semoga permudahkan jalan-jalan yang hana lalui nanti.


7 orang dah komen :

CaDLyNN said...

selamat menjilid tesis sambil beraya :)

Nurrul said...

Hehe , takp2.. buat tesis tuh perlahan2 kak ^^

Hanif Idrus said...

Raya pun sibuk buat assigment..ehhehee

duniafana said...

meh den nolong...nmpk cm banyak je tu

Hanif Idrus said...

Blog anda jika dibiarkan dalam masa lebih 2 minit ..poooffff..ke blog lain.
Ini kena check ini...
dah banyak kali saya kena

Hanif Idrus said...

Dia pergi ke laman web ini
http://searchremagnified.com/?dn=inilahfahmi.com&fp=Zyv7aab8Ku9uhOFM9BUby9ro9%2BwYsG%2FSaAF8BILZKbU9DQ1Z7bAL7L0r4c1ed60oQ8lt%2F8KWD1TNybttdAdEdA%3D%3D&prvtof=1El8%2BS0FJrHhri3ZKnHtL7sXA9XXEWrh0qzCNyBj1PlhnoOQ%2FET%2BTvNIEDxfbBzx1Os9ZILXZePyCgUBoaaYE62FPwNXqDOR40iVjSm6RGs%3D&poru=2COUcgrSXFb2gOozqIH82V7E3AFMOiw7YzHvTpIDNpLlkWW4VlPjINu72O7efrOQAAfGGXAKDpKEqgNXqNLF9qKxxtSrogtQRK9PBe29dWM%3D&cifr=1&

Mista A. said...

aiyo, tesis very the pengsan nak tulis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...