TIDAK MAHU BERINTERAKSI DENGAN ORANG LAIN


Tajuk entry yang penuh makna

Hana pernah melaluinya tapi masa tu hana tak perasan tajuk entry
 'TIDAK MAHU BERINTERAKSI DENGAN ORANG LAIN' 
merupakan salah satu daripada ganguan emosi.

Sekarang, baru hana tahu kenapa hana jadi macam tu,

Macam mana boleh hana tahu pasal gangguan emosi ni? 

Sebab hana tengah buat power point pasal tajuk pembentangan Gangguan Emosi. Tengah menaip power point pasal tu.Tiba-tiba tangan hana tak boleh menaip teringat, terimbas peristiwa-peristiwa yag lalu sehingga sekarang hana berkeadaan macam ni.

Kalau korang terlepas pandang entry-entry hana sila klik sini dan sini

Susah hana nak terima yang hana tengah mengalami gangguan emosi

Ni point yang membuatkan tangan hana tiba-tiba berenti menaip
Ciri-ciri Individu TIDAK MAHU BERINTERAKSI DENGAN ORANG LAIN
- Mengelak daripada bercakap dengan orang lain
- Suka menyendiri
Punca
-Trauma dengan sesuatu peristiwa
Contoh
- Senyap di dalam kelas
- Tidak menjawap apabila di tanya

Hana baru perasaan semua tu berlaku pada hana sampai sekarang.. Dan hana memang tak sabar nak habiskan sisa-sisa hidup hana kat sini. 3 bulan lagi.Sabar hana. Segala-galanya akan selesai. 

by : Mr Google

p/s : Kenapa hana dapat undian tajuk ni, Kan dah terimbas balik. Kan dah buat hana sedih

4 orang dah komen :

:: Mrs.Eady :: said...

bertabah lah ~

Aishah Jahirah said...

hana...nape bila masuk blog hana dah habis loading dia direct link ke webpages lain...tataw la kot akak yg bermslh..huhuu

lynn kamarul said...

sian akak dgr ape pun jgn stree okeyh.. atasinya dgn bykkn ingat pada Nya. insya Allah gonna be better

Hanif Idrus said...

Jangan sedih ..at least Hana tahu yang Hana dah tahu penyakit gangguan emosi..hahahahha.
Jokes untuk Hana yek...
Kan dah senyum ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...