25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Hari nie ku geram sangat sebabnya Praktikum semester depan ku wat kat sekolah nun jauh di sana.. Geram kat sapa? geram kat diri sendiri le bukanya salah sesapa pun.. 

Oleh sebab nak relax2 dan tenangkan fikiran ku pun join GA nie.. Mmg nak join pn dah letak dalam side bar pun tapi xsempat nak wat entry. Nie baru sempat

Klik kat banner dibawah nie yee untuk sesapa nak nak join. Join jele xkena jwp soalan pun


Syarat2? xda syarat2 cuma follow blog GA tersebut dan letak banner kat entry korang pas2 tag 3 orang.. Nak tau lebih lanjut klik ja kat banner tu.. Hadiah pun da kat c2. Tarikh tutup 10 November 2011

tag :

4 orang dah komen :

Si DauN CeRi said...

muehehe.. thanx ye for the tag, kalo free n rajin ley la buat.. :D

ZORA said...

rjinnyer dy..:P

ZORA said...

rjinnyer dy..:P

gigiAriEma said...

tengs 4 de tag dear. sorry ye bru tgk.
n gud lux ye.!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...