Tempat tidur baru

Dulu  ikut dan je nak tido mana2 pun tp sekarang demi menjaga keselamatan dan menjadi pengawal di rumah, diorang mengambil keputusan untuk tido kat sini
















Atas almari

Yang agak tinggi

dan memang tinggi
 Pagi2 laptop atas meja sebelah printer tu terbuka sebab kucing2 nie pijak button start pas2 baru pijak atas printer dan lompat ke atas almari tu (nasib bukan pijak almari bunga tu)

Biarlah da pokok pun 


Janji dapat tido dan muatkan 2ekor kucing (perasan x da 2 ekor? )

Dibawah adalah tempat tidur sebelum2 nie

Dalam plastik

Belakang laptop

Depan toilet
Untuk pengetahuan korang anak kucing yang warna putih tu dah mati sebab demam 2 3 hari ( xlalu makan) 

korang ingat tempat tido ku ke???

6 orang dah komen :

ZORA said...

wahh..cute nye mereka...:P

Haryani said...

comellll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
suke yg tdoq dlm plastik!!

Nurfazilah Cipa said...

comel!da lme xg sni:) btw cipa tag tau:)

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/10/malam-malam-ni-pon-ade-orang-tag.html

aNaYaNa said...

aksi kucing2 nih memang kadang boleh buat geram happy marah..hehe..perpun kucing memang makhluk tercomel..

Onitsuka_hana said...

mmg comel.. geram tengok.cam nak picit2

ELFarahin said...

huhh...rindu nak ada kucing bawa jadi kawan. Tapi ayah tak bagii...tsk tsk... :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...