Exam datang lagi

 

Rasanya susah sikit nak update blog. Tapi still boleh blogwalking untuk rehatkan diri.hehe 

Sebenarnya da 2 paper je. 2 paper je ???

15 Mei 2012
2.30 petang 
Bimbingan dan Kaunseling Kanak-kanak 

24 Mei 2012
8.30 pagi
Kajian Tindakan 1

Cam senang je kan.. Dah la 2 paper je..Masa yang diperuntukan untuk satu paper ialah 2 jam 30 minit.yaka? tak ingat dah.hehe. Memang la 2 paper tapi nak study tu kena ada mood juga. Mood dah ada tapi tapi banyak pula dugaan yang datang 

Ada 3 movie yang beum tengok
Novel 'CONTENGAN JALANAN' by Hallovate belum habis baca

Tinggal 4 hari ja lagi nak exam. Start membaca pun belum lagi. Yang bestnya exam kali nie. Jarak antara 1 paper dengan satu paper adalah seminggu. 

 


13 orang dah komen :

Cik Diana said...

ade spOt kOngsi2 lee hana. hehe

Syakilla kebebeh said...

good luck..:)

dyabunga said...

good luck...:D

Sally Yatiey said...

Goodluck untuk exam anda :D hee. Novel Contengan jalanan tu best kan. Tapi saya tak baca sampai habis lagi ^_^

Azhafizah[フィザ] said...

Study smart and all the best untuk exam.

Selendang Merah said...

wah dh tak lama dh tu...good luck taw..wat yg terbaek..

nik rosmawati said...

gd luck.moga dapat jawab exam nnt

Hanif said...

Good luck yek..
Nasib baik ada blog boleh blogwalking releasekan tension..hehehehhe

Iena Eliena said...

Assalammualaikum
singgah sini(^_~)
cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
jom terjah blog cik iena
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
tHanKs..

Prettywrite said...

good luck Hana tomei :)

Azhafizah[フィザ] said...

Good Luck untuk exam ye

Aishah Jahirah said...

gud luck hana...wat yg terbaik..:)

syahirah said...

wahh ! akk pon baca novel hlovate ya ?
yes ! yes !
ada geng la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...