Kulit muka nipis nampak urat



"Kulit muka nipis nampak urat" Haa macam menarik je keywords "kulit muka nipis nampak urat". Meh nak explain sikit. hehe Ada 2 jenis kulit nipis. Satu kulit nipis semula jadi dan satu lagi kulit nipis di sebabkan pengunaan produk yang mengandungi merkuri. Produk yang mengandungi merkuri ni sangat bahaya tau. Bahaya macam mana tu?  KLIK SINI

Terbaca juga dari blog siapa tah, kalau nak tahu produk tu mengandungi merkuri ke tak? begini caranya.. Ok korang, sila cuba buat uji kaji produk korang tau..
Ambil secalit cream yang hendak diuji, dan gosok dengan emas. Jika cream tersebut bertukar pada warna grey, ini bermakna cream tersebut mengandungi Logam Mercuri. Lagi gelap warna cream tersebut bertukar, lagi banyak kandungan Murkuri dalam cream tersebut
Iklan jap.. :)


Erm... kejap ja campaign menempek dalam blog Hana ni T_T . Ni akibat blog kurang kasih sayang dari tuanya kot. Tak apalah janji ada campaigns kan :) Thank Nuffnang

5 orang dah komen :

Nadia Johari said...

Macam2 keyword boleh jumpe..hehe

aswadz said...

produk kosmetik yg mengandungi merkuri memang merbahaya.

Noor Mala Shahar said...

singgah baca entri.

Ayie Abas said...

tu la risiko kosmetik skrg kn hana...ada bahan kimia berbahaya

Mimi Azirah said...

risiko kosmetik skang memg byk merkuri

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...