Penghujung cuti


Pejam celik pejam celik akhirnya tiba sudah ke penghujung cuti sekolah. Macam biasa bagi yang bergelar pelajar tu, 2 or 3 hari buka sekolah pun masih dalam mood raya lagi. Bagi yang bekerja apatah lagi kan. hehe

Lepas ni susah sudah Hana nak dapatkan line internet selaju ferrari T_T Apa-apa pun akan diusahakan untuk mendapatkan line internet selaju ferrari

Ok gambar buat tatapan peminat Hana korang yang rindukan Hana :P Mana nak tau tiba-tiba blog ni tak berupdate 2 3 bulan

"OMG 2 3 bulan, sanggup ke ko Hana nak biar blog kau bersawang" 
"Harus lah tak sanggup tengok blog bersawang"

Me and younger sister

Hana (bertudung merah)
Orang ingat Hana dan sepupu sebelah Hana tu adik-beradik dan berjubah hitam (adik) adik-beradik dengan sebelah dia tu. Antara semua di atas tu Hana yang paling muda lawannya :)

Nak juga inteframe gambar ni. Sekali Hana tengok ekornya dah macam keychain yang bulu-bulu tu


Sekarang ni tengah mencari designer-designer blog yang super duper awesome untuk renovate blog Hana. Dulu boleh la 24 jam Hana design blog sendiri. Sekarang ni nak mengadap blog pun susah apatah lagi nak design blog T_T

 Ok misi mencari designer blog yang super duper awesome. Cayok cayok cayok

3 orang dah komen :

aswadz said...

selamat hari raya hana.

Khalid Kyle said...

lama x melawat sini, slamat hari ghaye cikgu ijau :)

Cik Itah@RRP said...

salam cikgu hana hehhehe...wahh cantik cantik semuanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...