Akhirnya..


Masa yang di nanti-nanti telah tiba. Bukan pasal kereta tapi pasal cuti. Baru seminggu praktikum, hana dah fikir pasal cuti. Sebabnya time cuti boleh rehatkan badan, bangun pagi pukul 12tengahari, boleh tidur petang. Waaah memang best

Hari Ahad cuti Maulidur Rasul.


Jadi kesemuanya 3 hari. 3hari cuti akan dimafaatkan dengan merehatkan badan + tidur. Bahagian yang paling diistirehat adalah bahu dan pergelangan tangan. Bawa motor sambil galas beg belakang. Nak letak beg dalam raga takut kena ragut. huhu Tapi jari jemari masih kuat dan mampu meng'update' blog.hehe

Malam ni nak satlekan semua kerja-kerja. Erk, tidak termasuk kerja kursus ye.. Kerja kursus kena pilih masa yang betul-betul tenang baru dapat berfikir dan cari idea yang bernas. Fuyoo.. bernas tuu.

Dan pada masa yang sama juga masih menantikan kereta.hehe

Entry seterusnya nanti Hana update pasal kereta pula..Tak sabar betul.


6 orang dah komen :

fRaMe+LenSeS said...

selamat bercuti ya. :D rehat cukup2 tau. nt mai time sambung keja. bersemangat balik. :D jaga diri ya

dyabunga said...

slmt bercuti hana..:D

ZORA said...

samat bercuti...cuti lah dgn gembira..:P

O CIKTEDDY said...

slmt brcuti,hana ^_^

tunz said...

kat skolah mama tunz pon ada guru praktikum..major pemulihan, minor math...dia org suka dtg kat mama...sharing idea...depa kata mama nih byk idea....hahaha...belasah je lah...anyway selamat berpraktikum kpd hana...buat yag terbaik pasti semua ok

Ila said...

selamat bercuti...selamat berehat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...