CONTEST: Warna Hidupku by Aisyah Humaira

Memang hana mengharapkan contest macam nie sebab dalam perancangan hana , hana nak update entry pasal HIJAU. Kiranya entry nie 2 dalam 1.hehe.boleh di terima tak penganjur contest?

Nak join klik banner di bawah


Warna pilihan ? Tengok warna blog la.. tapi erm.. cuba tengok gambar-gambar di bawah..

tomey tak? hehe

Laptop nie dah berusia 4 tahun 6 bulan. Harap-harap bertahan sampai hana habis belajar.Tinggal 10 bulan ja lagi nak habis belajar

Nie kat rumah sewa. Hana sayang CJ7 nie tu yang letak kat rumah sewa.hehe


Nie pula kat rumah di Kedah. Terpaksa tinggalkan bear-bear nie. Tak muat tempat kat rumah sewa.

Jadi memang tak di nafikan la Hana pilih warna HIJAU sebagai warna pilihan sebab Hana suka HIJAU.hehe

Dalam syarat-syarat contest diminta peserta meletakkan gambar.Hana pun memilih gambar nie.

Hijau warna hidupku :)

erk..

lebih kurang ayat kat header je..hehe

Tiap-tiap tahun mesti hana akan tempah or beli baju kurung warna hijau. Yang gambar besar tu tahun 2011,  bahagian tepi bawah tahun 2010, tengah 2009, dan atas 2008.Agak-agak ada perubahan tak?

hana rasa dari segi tudung tu memang ada perbezaan. Dulu (2008) popular tudung corak-corak macam gambar atas tu, lepas tu 2009 tudung bawal air mata duyung macam gambar tengah, kemudian 2010 tudung bawal mata lalat (gambar bawah) Yang gambar besar tu gambar terbaru (2011) tudung awning.hehe

tag

4 orang dah komen :

::WafaIrdina:: said...

wahhh
ni memang gler ijanu sungguh ni
heee
ain suke pink n purple..
hihi
masyeh yaa tag ain
t free ain join
wish ur luck
:D

Alia Laila said...

Emak Alia suka warna hijau. Alia suka pink. Eheee :D
Terima kasih sebab tag Alia. Nanti Alia buat entry pasal contest ni. Good luck Kak Hana :)

Miss Volvo said...

alolo comelnye tuan blog ni ye hihi

syieda ;) said...

wahh! sumenye hijau! cantek! bear tu comey comey :)

*thanks tag syieda eyh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...