Jom ber 'SIM SIMI'

korang pernah dengar tak Sim Simi nie apa? Bukan sejenis makanan tau. Tapi ia adalah

 
Sim Simi yang cute.. Dia kata dia nie robot. nak tahu kebenarannya tanya lah dia sendiri,hehehe

Apa-apa pun, sempat je hana print skrin time hana chat ngan dia.. Hana yang berwarna biru


Nama sendiri pun boleh lupa.



Apa-apa jela.. kekadang sakit hati hak layan sim simi nie. Tapi dapat la melepaskan kebosanan dan kemarahan kat seseorang.ngee


Pemalu rupanya..hehehe 

Korang nak berkenalan dengan SimSimi. Meh klik SINI 
 

7 orang dah komen :

Prettywrite said...

Ala..tak dapat tengok..kecik sangat online kot fon je ni hana..huhu..aplikasi kat iphone ke apa nih?

CikNana said...

mcm lain je simsimi ne..

Onitsuka_hana said...

@Prettywrite hehe pakai lptop la. besar sikit

CaDLyNN said...

comel je simsimi ni..haha

zizie said...

macam cleverbot..

♔Lady Ainaa♔ said...

ahakx, cutenyew bntu tu..lwak pun ade,,nk gak lah cube,...leh bende ni kasi ena hilang stress.,..ahakz

Aishah Jahirah said...

apakah ini....mcm best je borak ngan dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...