Tepat pukul 10.30 pagi ....

10.30 pagi keluar dari rumah. sebab nak servis kereta.Masuk hari ni dah kali ke 2 Hana servis kereta. Yang bestnya bila servis nie boleh cuci kereta luar dalam free je.hehe. Hana tak pernah berposing dengan kereta hijau hana lagi kan


huhu tak pa.. lepas cuci berkilat baru posing kat kereta.hehehe

Siap pasal keta, kena isi perut pulak. 2jam kowt servis dan cuci kereta. Lepas makan hana nak habis kan baucher buku yang berbaki RM1OO. Banyak lagi. Nak beli apa RM100. Nak beli barang praktikum, tapi praktikum dah nak habis. Nak beli buku rujukan. Buku tak da. dah survey dah semalam.huhu

Lepas menghabiskan baucher buku, Hana nak beli bahan bantu mengajar pula. Hari tu beli sayur-sayuran (kubis, timun, bayam, lobak. salad) untuk mengajar KV + KVK. Hari ni nak beli bahan bantu mengajar sayur-sayuran jugak tapi lebih kepada ulam-ulaman macam halia, serai, kucai, petai dan peria. Erm.. kucai tu ulam ke? hehehe tak kisah la janji esok hana dapat mengajar perkataan yang mempunyai suku kata KV + KVV. Ingat senang nak cari suku kata yang sama mengikut tema tertentu, Contoh la kan.. Korang nak buat tema serangga guna suku kata KV+KVK. Ce bagi contoh 5 serangga yang mempunyai suku kata KV+KVK? Siapa awal yang dapat jawap dan paling tepat hana bagi FREE 2UP RM 3. RM3 je?? tak pa rezeki tu jangan di tolak. Tarikh/masa tutup tepat pukul 8malam ini.

P/s : Hari ni hari tanpa plastik. kena bawa beg guni dan usung troli la jawapnya


7 orang dah komen :

CINTA UNTUK KITA said...

wahh cntik kete.. kyra tak mampu nk bli lg.. :)

hijau ttp mnjdi idaman ye.. ngee!

Pink Lavender said...

lawanyer kereta hana...

Shafiq said...

Cantik kereta..warna hijau..kegemaran sy wrn hijau..hehe

Prettywrite said...

aigoo..caner tu hana kv+kvk?ahah yana tak paham la..adehh..memang selow la yan nih..kui3..

Zaza Fakharuldin said...

grr, cantiknya colour kereta tu

cik sakura said...

nice car..

Hanif said...

Lawa keta...macam racer ..hehehhe
Alamak tak ler jawab ler soalan..susah..!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...