Selesai semua masalah


Alhamdulillah masalah semua sudah selesai,

Pasal kunci laci tu masih tak dapat jumpa kunci tapi Hana berjaya membuka laci tersebut tanpa mengunakan kunci.. Yeaaahaa. Hana gunakan gun***g. Mula-mula risau jugak nak buat sebab takut merosakkan harta benda sekolah.. hehe Hana tekad juga nak buat. Tanpa meninggalkan kesan, laci tersebut berjaya di buka..Syukur..

Pasal perfume Paris Hilton pula, Hana dah berjaya mendapatkannya..Baget Hana RM150-RM200. 2 hari 2 malam Hana meng'goggle' perfume ni. Hana pun nak best price juga :) Maklumlah gaji tak dapat lagi.huhu

Terima kasih kepada para blogger yang membantu Hana mencari perfume Paris Hilton. Baru Hana tau perfume tu namanya Paris Hilton Classic. huhuhu


Ucapan terima kasih kepada Nenot, biskutcelup dan Perfume Lurve yang sudi membantu Hana dan yang melayan kerenah Hana. Eh tak kerenah sangatlah. Hana sebenarnya tak pernah beli secara online. Jadi was-was sikit nak membelinya..

P/s:  Aktiviti blogwalking bermula :)


23 orang dah komen :

Aishah Jahirah said...

owh apakah yg berlaku...akak terlepas ni...apapun syukur semuanya dipermudahkan...

Puan Ezy said...

guna pe saje.. jnji laci slmt dibuke.. hehe

akmaL said...

baguslah segala problem hana dh selesai..lps ni dah boleh bw balik kn :P

Cik Eyra said...

besnya,nanti bley la review pasal the perfume kan..hihihi

Azie Namico said...

patut lah hana wangieeeee , hehehe
kalau nak lagi best perfume nie paling best in the world , hana you must try dior addict , confirm tak yah mandi...hehehe

nor azman said...

kesian harta sekolah itu..hehhee

deno said...

hari tu ada bc entry hana... tapi sis deno pun tak tahu.... tp skrg dah selesai kan masalah.... hepi senyum sampai ke telinga nampak tu... hihi:)

Ayie Abas said...

assalamualaikum..hana :)

baik nyer hana...hal yg x sengaja dan tuannya x kisah pun hana masih mahu nk ganti...calon terbaik jadi isteri nih...hehe :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

bau cmne tu? nnti nak try bau..hihih

NANG NOR AZIMAH LONG NADZRI said...

mahalnya harga dia...alhamdulillah dah settle , tak la rasa serba salah :)

S.K.A said...

alhamdulillah =) dah lega hati la ni eh..he3..

aisya said...

baguslah.. hehe.. boleh jadi MacGyver jugak hana ni kan.. hehe

Nick Nashram said...

nak jugak org pecahkn perfume..dpt yg baru..huhu..good luck finding ur key :)

cik didiey said...

wah!!! perfume paris hilton..bestnyaaaaaa

dear xila said...

gunalah klip kertas heeee vahhh vah vah paris hilton tuuuu ;p

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

alhamdulillah dah selesai :)

hana hadi said...

@dear xila hana dah guna klip kertas tapi tak jalan.. hehe

ANNA MARIANA said...

alhamdulillah semua selesai dah :)

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Wah, guna gunting ea hana?hahaha, ok la tu, tak rosak apa.. boleh jadi mcgyver ni,hehehe

haz said...

fuhh selmt dpt cr blik.. kalau haz pn mesti buat benda yg same even die kte xpela xkesah pn. tp dlm hti mesti rse sedih gle.. alhamdulillah dpt dh =)

Kesuma Angsana said...

amboi berwangi2an lah kita yer hehehe

Cik Kay Jue said...

wah.. mesti wangi..

baby comel said...

Owh maaf kita terlepas dr mengetahuinya.. sori lama xdtg, baru ni sempat nk jumpa hana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...