when I'm officially a teacher


when I'm officially a teacher....
Ada yang rindu kat Hana tak? hehe stop joking. Ok i'm back with some picture of my own snap.
Betul ke tak ayat BI Hana ni..Hehe


Lama juga Hana tak letak gambar sendiri dalam Blog Hijau ni
Last entry bergambar Hana pada 4 Jun 2013 iaitu entri Keterujaan Berkonvo-Topi Jatuh. Apa belum baca entri tu? Klik SINI 


Tak sangka pula dapat kad raya dari murid tahun 2 rasanya. Walaupun biasa-biasa (handmade) sahaja tapi amat bermakna buat Hana. Pertama kali dapat kad raya secara officially bergelar cikgu. Rasa terharu pula.

Sekolah Kebangsaan Sampadi, Lundu Sarawak


     
KIRI- yang setingkat tu bangunan pentadbiran sebelah bangunan pentadbiran tu asrama
KANAN - yang 3 tingkat tu bangunan kelas. 1 aras 3 kelas. Aras atas sekali tu ada bilik-bilik khas

37 orang dah komen :

aisya said...

tgk mcm kecik je sekolah tu. =)

Nurzakiah Hanum said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel je..

slmt hari raya cikgu =)

Niesa said...

boleh la pg pantai dekat lundu tu..cantik!hihi...

annie said...

untung dapat cikgu comel macam ni. hee. X selamat hari raya cikgu. :)

Azie Namico said...

salam hana...rindu hana...lama dah tak nampak hana...busy ya cikgu...
apa pun semoga berjaya dan selamat hari raya...

dear xila said...

bestnyaaaaaa dpt kad raya dr budak putih suci hati nya tak tecemar lg hehe slmt hari raya hana

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

ok la tu Hana dapat kad raya , sy ni satu pun takde huhuhu

Aishah Jahirah said...

perasaan tu mesti lainkan...hehee.apapun selamat hari raya aidilfitri cikgu hana...maaf atas salah n silap sepanjang kenal di dunia maya ni...:)

hana hadi said...

@aisya a'a sekolah kecik ja.. sekolah kampung..

hana hadi said...

@Niesa
hana pernah tegok gambar pantai tu, tapi xtau kat mana..

Ayie Abas said...

assalamualaikum...hana :)

cantik, bersih dan teratur...itu yg ayie nampak bila tgok pic sekolah tempat hana mengajar tu.

puasa dan raya kali ini, hana masuk fasa baru dlm kehidupan...bergelar seorg cikgi..hehe :)

amir zahari said...

Kad raya tu menarik, teringat sorang pelajar bg kad yg dia print sendiri.. tp ni handmade mmg bermakna..^___^

Yan Ty said...

Cikgu Hana!!

Selamat bertugas eh selamat hari raya!

Nick Nashram said...

wah, bestnye dapat kad raya dari students..nak tanye, agak2 pertukaran guru bukak bulan bape eh?

puteri kasih said...

memang best dapat kad raya dari students kan hana :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

sggh pg sblm bercuti..

cik didiey said...

cantiklah hana ni....

psst~ salam lebaran :)

Zawiah said...

selamat menyambut lebaran mohon maaf zahir dan batin . tak de yg sudi bagi kita kad ler ... huhuhuuuu

hana hadi said...

@Nick Nashram
hehe.. bulan 9 ni buka..

nor azman said...

slmt hari raya..hehehe

akmaL said...

selamat hari raya cikgu hana ^^

deno said...

selamat hari raya adilfitri dear.... :)

Ahsfantasy Ryu said...

HANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
Lama tak jenguk sini,
macam mana kehidupan di Sarawak?

Salam lebaran tau,
Ampun dan maaf sepanjang perkenalan :)

Ahsfantasy Ryu said...

HANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
Lama tak jenguk sini,
macam mana kehidupan di Sarawak?

Salam lebaran tau,
Ampun dan maaf sepanjang perkenalan :)

Mieya Atiera said...

Wahhh... seronok lah tu dapat kad raya dari anak murid sendiri

hana hadi said...

@Ahsfantasy Ryu
Yuuuuu......best duduk di sarawak.. orangnya peramah.. :) selesa..

Waazin Aiman said...

waa... dah jadi cikgu rupanya.. tahniah hana.. ^_^

rAIHan said...

slmt hri raya cikgu hana..comel aje cikgu. ^^

ct kektus said...

selamat pagi cikgu ! kihkih

S.K.A said...

best x hana mgajar kt situ?? kemudahan senang?? ni kwasan bndar @ pedalaman??

ANNA MARIANA said...

wah, terharu anna tengok hana dapat kad raya dari pelajar hana...
selamat hari raya hana :)

hana hadi said...

@S.K.A
best.. mcm nak menetap kan sini terus. sekolah hana sekolah luar bandar. kemudahan semua ada tapi disebabkan bangunan baru jadi kabel2 telefon ofis, internet xpasang lagi

StarPrincess said...

wahhh...bestnyer dpt kad raya 'handmade' ni.... ^_^

Cik Kay Jue said...

wah.. so sweet dpt kad raya dari anak murid.. :)

Ahsfantasy Ryu said...

@hana hadi Alhamdulillah :D

Maria Firdz said...

Memang best la melayan ank2 didik kn.. Selamat hari raya cikgu hana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...