Only someone special can into my world. But who?



Only someone special can into my world. But who ?
It's not time to worry yet
I'm happy with my own life
Thank you for understanding me

I know
If someone wants to be a part of my life
They make a effort to be in it
So what do you think?

I already told
Only someone special can into my world
Maybe you, you, you or anyone else
who understand me

Betul ke ayat Inggeris Hana ni asalkan sedap bunyi sebutan ok la tu. haha.. Ehem English Teacher kan. Entri lepas ni ber'Inggeris' lah Hana :). Tapi kenapa ada murid panggil Hana Ustazah. Habis semua gelaran Hana bolot cikgu, ustazah dan teacher. Auk jak.. :)

P/s : Entry layan perasaan.

22 orang dah komen :

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikgu hana. hehehe wahh lirik lagu yee. kena praktis lebih ni, sheila kureng sikit dalam bertutur bahasa englis :)

Ayie Abas said...

assalamualaikum...hana :)

insya Allah..ada laa seseorg yg special dlm hidup hana tu...untung la dia..hehe

sbb wajah hana nampak suci sbb tu org panggil hana ustazah kot..haha :)

Cik Ain said...

wahhhh...but who ? hehhee

Zawiah said...

klu masih nak hidup sendiri lagi, carilah apa saja ilmu ttg kehidupan sbg persediaan ...

ANNA MARIANA said...

wow, jap nak tengok kat youtube la.. :)

cweet pinky said...

hamboi3 , berjiwang pulak cik hana kiter nih , ehehehe ~ tak pernah dgr lagu nih nape tak letak sekali ngan video , boleh dgr sekali :D

dear xila said...

bestnya bestnya bestnya jd cikgu ehehe english ni jnji konfiden..bila konfiden baru org yakin dgn kita wlpn vocab grammar salah ke huuhu

aisya said...

Cikgu, ustazah atau teacher pun maksudnya tetap sama jugak kan hana? hehe

Cik Itah@Rama Rama Pendek said...

ustaza pun ok jugak..ngam dengan orangnya hehe

akmaL said...

tiga gelaran hana ambik tu..jeles nanti cikgu2 lain..hehee :D

hana hadi said...

@cweet pinky
bukan lirik lagu ni.. hehe

hana hadi said...

@aisya a'a maksud sama. tapi lain rasa bila kita x mengajar agama di panggil ustazah :)

hana hadi said...

@Ayie Abas
haha
perspektif murid kot kan.

hana hadi said...

@ANNA MARIANA
bulan lagu ni..

Sigaret Perisa Kafein said...

Hi cikgu!

Time will tell. :)

-AsaSiaga-

S.K.A said...

Salam Hana =) he3..aminkan je..ank murid suka Hana jd ustazah ajar bi la 2..hu3

baby comel said...

Ustazah pun ustazah la hana, janji anak murid sayang dan hormat cikgu comel ni =)

Mizz ErMa said...

maybe sebab penampilan hana yang sopan kot? tu psl pakat dk panggil ustazah? hehe

Nick Nashram said...

hana tulis ea ni??
sya nak amik boleh..hehe
pastu nak edit skt2..nak hasilkan poem :)

btw : ade wechat or wassap x??

hana hadi said...

@Nick Nashram
nak ambik? biar betul.. terkejut ni.. huhu..

ambik2 tak kisah pun..

Che Rosliza Che Mat said...

Hai! cigu...best jugak layan lagu nie...

nik ros said...

amboi. mesti hana ni cikgu glamer ni.kalau tak takkan semua gelaran hana bolot..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...