Reaksi budak bila dapat kejutan Birthday


Korang wajib tengok video ni sampai habis. Tak pasal-pasal Hana menitiskan air mata..



24 orang dah komen :

Tedi said...

x sempat tengok lg, hehe

aQu Mad said...

suke nye die.. hehe..

:: Mrs.Eady :: said...

huhuu..

CaDLyNN said...

alamak..kat opis takleh tgk lak vid ni..nanti ye..

Miss Zahirah said...

xleh tgk sbb utube kna block
tp rsanya mesti klaka sgt ni smpi menitis air mata... huhuhu

S.K.A said...

alahai sweet nya..byk plak 2 hdiah, tharu jgk tgok :) nk ajak prgi disneyland gak la gini..

Tihara said...

betapa terharunya dak comel ni dapat hadiah besday, yg last tu dia nangis hepi sebab dapat hadiah gi disneyland..sweet mom n dad tetiba teringat kanak2 di syria menangis kehilangan mak dan ayah... :(

Amanina Mads said...

hehe..byknya hadiah

cik amal said...

terharu gila gila dia :)

Aku Penghibur said...

wahhh seronoknya... happu sampai mengalir aitr mata :) happy birthday yer :)

LaLa mhdnor said...

so sweet la :)

Miss Volvo said...

haha comel gila budak tu kan?

Dhia Dirham said...

Aik! Mana videonya? Takde?? Ke mataku tak nampak? O.o

puteri kasih said...

terlalu happy sampai menangis budak tu..mata puteri pun dah bergenang jadinya.

aswadz said...

haish... pedih lak mata potong bawang...

Cik Eyra said...

aloo loo tomeynya..hahahha

my notes said...

x brani nak tgk . nanti nanges mcm hana ...

Ayie Abas said...

assalamualaikum..hana

budak sebaya itu confirm la akan teruja bila dpt hadiah suprise harijadi..hana...weeee

Siti fironika said...

alolo..sedihnya tengok dia nangis cam tuh..huhu
hai hana..thanks sudi komen kat post sy pasal problem kotak komen tu ok.. syukurlah smua dah setle dah..ada problem kat setting rupanya..hehe

izan mama mia said...

huhuhu..xleh buka lak ..agaknya mesti happy

Kesuma Angsana said...

rasa haru biru huhuhu

latifah zainal said...

tak ley tgk skrg..kena tggu balik umah..dgr komen2 ni mcm best je video nie

Remy hazza said...

pandai mak bapak dia ambil hati.... so special....

baby comel said...

suka teruja betul budak tu dpt hadiah. R U serious?? Comel betul reaksi dia kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...