Selamat Tinggal Rakan Blogger


Seperti yang tersedia maklum dalam entri INI. Hana di tugaskan ke Sarawak. Kemungkinan entri ni merupakan entri terakhir dan esok Hana dah nak bertolak ke Sarawak. Sedih pula Hana nak buat entri ni. Kalau Hana online pun mungkin selepas dua bulan atau selepas satlekan segala urusan yang berkaitan.

Sedikit gambar buat tatapan korang :)

      
* halakan curson ke gambar untuk tumbesaran sedikit

Akhir kata..

Sedih nak tinggalkan korang, Maklumlah 7 8 bulan mengadap blog 24 jam. Terjah/komen/menggangu/men'shout' blog korang. Sedih.... Hebat kan penangan blog.

Terima kasih rakan-rakan blogger yang suport blog Hijau Itu Duniaku. Tanpa korang siapalah Hana. Aiseh.... rajin-rajin lah jenguk blog yang hilang kasih sayang tuannya buat seketika :) Seketika ja tau.. Tunggu kepulangan Hana dalam blog ni.. Weeeehuuuu

Sempat je nak buat video 36saat. hehe. Kalau tak boleh tengok video di bawah ni klik link ni ye




32 orang dah komen :

Maria Firdz said...

Selamat bertugas hana... Moga berjaya jadi pendidik yg cemerlang dunia akhirat...

dear xila said...

wewitttt pekat utara dia huhu slmt berlepas ;p

Fais Iskandar said...

Selamat bertugas Hana!!!

Ayie Abas said...

assalamualaikum..hana :)

alahai..sedihnya hati bila hana x ada nanti...

hana antara rakan blogger yg selalu singgah blog ayie...nanti bila hana dah sibuk mengajar tentu x ada masa nak berblog mcm dulu kn...

tapi cita2 hana lebih utama...bila fikir pasal itu..terubat sikit hati.. :)

baby comel said...

jaga diri hana.. walaupun jauh, harapnya hana happy dan rasa bahagia kt sana mendidik anak bangsa.. All the best to u my dear.

ieda immi said...

jaga diri baik2 dikk
kami x lupee ;)

Remy hazza said...

remy akan kehilangan seorg lagi rakan blogger......
all the best hana.... kalau ada masa cuba2 on9 kat sana....
remy doakan yg terbaik utk hana.....

eita said...

selamat bertugas...
jaga diri baik2 tu di tempat orang....
:D

puteri kasih said...

good luck hana..semoga berjaya menjadi seorang pendidik yang cemerlang :)

ayut said...

Hana kena btugas kt sana yer??slmt menjalanlkan tugas yer hana..ada masa bkak blog ea ^^ hihihi

Khalilah MNor said...

selamat bertugas jugakkk hana! :)

KY Atie said...

tak pe, selamat betugas dan semoga selamat sampai kedestinasi,

Tedi said...

alah Sarawak je, Malaysia kan maju, mesti leh update dari sana, kongsi cerita di Sarawak. :)

Bahrain Ramlan said...

Selamat bertugas....all the best!

QasehnyaRania said...

ala, sedeynya.
tp selamat bertugas ye dik :)

laksanakan tanggungjawab mu sebaik mungkin .in shaa ALLAH

TAHNIAH dari ciksu :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Selamat bertugas..
Take Care ye..~

ANNA MARIANA said...

Selamat bertugas Hana..
moga kita bersua di lain entri ok :)
take care :)

my notes said...

Seronok tu dapat timba pengalaman kat negeri orang . boleh belajar budaya mereka . teringat cerita seorg kawan yg mengajar di pedalaman ... bila tetiba ada babi hutan kat padang sekolah , maka murid2 di situ berlari keluar mengejarnya . cikgunya hanya boleh pandang dan geleng kepala jer .

Dkna Abza said...

bila dah kembali, jangan lupa terjah blog kawan2 yang lain :)

krole said...

takpe...dahulukn yng pnting dulu ye~

boni kacak said...

hurm.. tiba2 terasa sedih pulak ni..adeh

Sigaret Perisa Kafein said...

Good luck! :)

-AsaSiaga-

ejulz said...

Sarawak kat mane? ejulz org sarawak.. hehe

aisya said...

comelnye.. hehe.. selamat bertugas and all the best! =)

hana hadi said...

@ejulz
Hana di Kuching bertgas di Lindu :)

jaakechik said...

selamat berbakti pada anak bangsa hana... selamat mengajar!!!!

aswadz said...

jauh nyer kena hantar. tp apa pun, harap sumer benda settle dengan baek.

nik ros said...

selamat bertugas hati. syok jugak duk negeri org ni. boleh blaja byk perkara.

S.K.A said...

he3 best suara cikgu ni =) kalau budak2 lelaki yg nakal sikit..confirm xtkot..ngeeee..ape pun slamat bertugas..

Myra Jay said...

Sobsob.. sedih pulak baca :)
Apapun semoga dipermudahkan ye :D

nadia farahida said...

selamat bertugas dear :)

caliph shuriken said...

comeii jaa video dia, hikk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...