Ingin menambahkan ketinggian???


Dalam ku duk wat pikir2 pasal Rancangan Pengajaran Harian bagi subjek Sains..

Tiba2

teringan 'Mr Sains' bertanya soalan kepada kami..

"macam mana nak bagi tinggi?"


Ku pun menjawap "bleh ke tinggi xkan bergayut kowt" .Da yang berkata minum susu. Macam2 jawapan yang terlintas kat fikiran kawan2 ku termasuklah ku..Erm... ku pun berfikir bleh ke tinggi.kan da tahap2 ketinggian seseorang 2 xkan tinggi dah.huhu

Agak2 korang la kan jawapan pa yang di beri oleh 'Mr Sains'.
Klu nak tinggi senang ja.wat exercise tiap2 hari. Suma blur..exercise??? motif??

Bukan exercise biasa tapi exercise macam nie..
tarik nafas dan tahan kemudian lompat. Buat beberapa kali. tiap2 hari

Fuh, jawapan yang ringkas dan padat.
Motif??? tah i2 jer yang 'Mr Sains' bgtau. lagipun time 2 nak start presentation. Kiranya waktu untuk wat persiapan present di isi ngan soalan2 yang best.

I like it.Ku suka cara 'Mr Sains'. Klu da sebarang kemusykilan pasal sains, kesihatan, perubatan tnya dia. bleh je dia jawab. Cayalah..macam2 kami tanya yang xberkaitan pun da gak.haha tp bleh je dia jawab xpernah dia jawab XTAHU.

Ku nak try gak melompat2 nie tapi apakan daya kekadang ku lupa nak lompat. 2 3 ari ja lompat pas2 tinggal cm2 je.Sayang kan.. (Ceah.. alasan)

6 orang dah komen :

KinosKoko said...

haha..makanlah calci yum..heeee

Adzriel AB said...

ha..ha.. boleh ke?

Onitsuka_hana said...

tah mcm xlogik tp ......

FasiHaH SupiaN said...

saya rendah, nak tinggi juga.....tp nak exercise tu rajin sungguh,sdehh

Onitsuka_hana said...

hana pun kategori rendah gak.huhu jom kita wat sama2 :)

Izzah Norlizah said...

sy pn nk tggi jg la,,,xda cra len lg ke???
yg sng sket nk cba^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...