Pemenang Contest Koleksi Barangan Peribadi

Sebelum ku nak umumkan pemenang.Ku nak bgtau kepada pemenang2 yang akan disebutkan nie diminta menghantar url blog n no tel ke alamat emel hnahdy89@yahoo.com.my. Hadiah perlu dituntut
sebelum 27.3.2011

untuk memudahkan kerja ku.hehehe

Pemenangnya ialah
..................
..................
..................
..................
..................
..................

mula dari saguhati dulu ek.


Saguhati ke 2
fatin


Saguhati pertama

Fadwa


Pemenang tempat ke 3

xda pemenang




aiceh..lawak je


Pemenang tempat ke 3
ialah
Eyda


Pemenang tempat ke 2
BloGKusuKaSuKi


Pemenang tempat pertama ialah

....................
.....................
.....................

Myshaizhar


Tahniah kepada pemenang.yang xmenang 2 banyak lagi contest2 yang best untuk korang join kan.Cayok2

Terima kasih kerana menjoinkan diri untuk menyertai contest nie..

TERIMA KASIH SEMUA....

21 orang dah komen :

my shaizhar blog contest said...

alhamdululillah...

rezeki... rezeki..

terima kasih penganjur.

Onitsuka_hana said...

sma2.tahniah ye..:)

LittLeMyRsHMaLLoW said...

oh terima kasih Onitsuka_hana =)
pembetulan ::.BLogKusYoksEndiRi.=)
hihihi~

terimakasihterimakasihterimakasih !

Eyda Syahida said...

ouh eyda menang jgak... Alhamdulillah..

Arigato gozaimas...! ;)

fadwa daud said...

waa..
saguhati pun alhamdulillah jugak:)
hehehe..thanks a lot dear

fadwa daud said...

dah send details dah:)

Onitsuka_hana said...

hna belum dapat emel
lg..

NOOR FATIN said...

sy dah send awak..

ni emel awak kan, sy copy dari post awak tu..

hnahdy89@yahoo.com.my

emel sy: fatin_uniklmsi@yahoo.com

kalau xdapat lagi, atau ada pertukaran emel, inform sy kat chatbox ye. tenkiu! :)

Eyda Syahida said...
This comment has been removed by the author.
Eyda Syahida said...

cane leh tak dapat eh? eyda da send smlm...
emel :: princessbiyu_21106@yahoo.com.my

japgi eyda send lagi skali eh.

Onitsuka_hana said...

eyda : ok dah dapat
fatin : belum dapat lagi

my shaizhar blog contest said...

saya dah email kat hnahdy89@yahoo.com.my tak dapat ke?

minta email saya semula ke

shaizhar@yahoo.com.my

h/p 017 377 8237 (- ha ha siap taruk hp no kat sini :p

fadwa daud said...

eh,x dpt lg??
ok,ok..saya send lagi:)
ni emel awk kan? hnahdy89@yahoo.com

ni emel saya..
fa2_daud@yahoo.com

NOOR FATIN said...

saya punya xdapat? wuu.. ada facebook x? sy kasi guna facebook je la. bleh?

NOOR FATIN said...

emel awak .com.my ke .com je awak?

NOOR FATIN said...

saya dah send

ni kali keempat dah. huhu..

emel :hnahdy89@yahoo.com.my dan emel :hnahdy89@yahoo.com

emel saya: fatin_uniklmsi@yahoo.com

kalau xdapat jugak. mintak mesej saya kat inbox facebook, guna emel saya tuuu. thanks yaa. msj dlu k. sbb saya jarang approve org yg sy xkenal. eheh

LittLeMyRsHMaLLoW said...

saye pun dah email...
nie email sye :: katak_epic@ymail.com
tak dapat ke ?
dah 2 kali kot anta...
nie kali ke-3....

Onitsuka_hana said...

uik, jgan marah deh..emel saya hnahdy89@yahoo.com.my

my shaizar : saya 2up kat no mxis awak 2 k

Onitsuka_hana said...

fatin : saya dah dapat emel awak

Onitsuka_hana said...

harini dapat hadiah .yeeeaaaa,,

my shaizhar blog contest said...

terima kasih

hadiahnya telah di terima

jgn lupa tunggu keputusan GA pertama saya dan menyusul GA 11 pulak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...