Mood study = 0%


Elok je nie haa study..pa yang 0% nyee...

Yelaa pic di atas tuu untuk 10 minit pertama jah pas 2 mood dah 0% so disebabkan mood 0% ku snap la pic2 nie. Memang xtau nak watpa dah..

Mula2 nak start study nie macam2 subjek nak baca nak wat nota..Tapi np xda mood malam tuu.. sebelum nie ok.. Ermmm mungkin kecelaruan mental..hahaha


Nie nota untuk subjek Pendidikan Seni Visual (PSV) . Kiranya malam tuu dah target nak study PSV. Last2...


Tertengok plak nota subjek Budaya nie..

Sebab time nie mmg dah xda mood. Mata pun tengok2 kat tempat yang selerak2 tuu nak susun kertas yang berterabur tiba2 jumpa nota nie pas2 terbaca..huhuu Baca punya baca sampailah mood pada tahap 0%

Pen pelbagai warn mmg wajib ada untuk membuat nota expecialy pen warna hijau.. Tengok tuu da 3 pen warna hijau yang berlainan. Sebab apa hijau?? xkan xtau kowt,,hikhik Ku rasa klu tulis ngan pen warna hijau rasa seronok je nak baca nota 2..

Tapi time nie pen bawa kuar suma yang guna 2 3 pen je pas2 dah xterguna. mood = 0%



Cute Giraffe dengan....... tissu. Korang tau x dlam entry lepas.. Klu korang xtau klik sini yang Giraffe tu sebanarnya pencil case? nnt korang ingat bear plak..Tapi bear pun boleh.

Tissu tuu untuk pa ek?? tah mmg da kat c2. bila masa ku ambik pun xtau plak..Luar sedar.


Cutenyee kucing tuu..

Laptop nie time study kekadang ada kekadang xda. So jgn salah faham..(pa la ku cakap nie). Masa mood = 0% laptop nie la banyak berjasa. Xda mood?? jom main game, layan blog 10 hingga 15 min pas2 sambung study. Tapi kekadang sampai mengantuk pas2 tido..hehehe


Haaa ini penting.. Bantal kecik CJ7.. Eleh eleh korang nie xkan xtau plak bantal nie untuk pa kan..Kalu korang nak ta nie salah satu barang CJ7. Da lagi 4 barang CJ7.. Ku minat CJ7 sebab CJ7 warna HIJAU..

Ku nie cakap panjang2 korang tau x CJ7 tuu pa??

CJ7 tuu yang bear comey2 warna hijau cam kat bantal kecik kat pic atas tuu.. Kan da movie pasal CJ7. Stephen Chow watak utama dalam ceta 2..Xtengok lagi ??? Tengok la..Best x rugi..

Ok..ku tulis entry nie ke esokan harinya..sebelum star studu..hikhikhik. Sesapa yang exam dalam masa terdekat nie diharap Study Smart ok..

1 orang dah komen :

ANNA MARIANA said...

comelnya pensel box 2...hhiihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...