Contest: Blog Ter-Comel by Fatisya_Pinky


Agak2 korang blog nie Ter Comel ke?? bleh la kan dari xda..hehe Blog korang comel ke?? comel je.. Jom kita sama2 join contest nie

Klik banner di atas untuk join k

1. Setiap contest mesti ada syarat kan..Jom tengok syarat-syaratnya :Buat entry kat blog korang tajuknya Contest: Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu dan tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni.  

2. Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.  

3. Terpulang nak follow atau x.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal 

Hadiah2 :

Hadiah Pertama :
Topup RM20 Maxis/Celcom/Digi

Hadiah Kedua :
Topup RM15 Maxis/Celcom/Digi

Hadiah Ketiga :
Topup RM10 Maxis/Celcom/Digi

 ( Contest ni bermula 7/11/11 dan tarikh tutup 19/11/11 )


Jom la join..

http://artnishaway.blogspot.com

1 orang dah komen :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...